Antena Căutare

Farsele s-au tinut lant in mediul virtual: Cum si-a pacalit utilizatorii gigantul Google

De 1 aprilie, farsele s-au tinut lant si in mediul virtual. Gigantul Google le-a promis utilizatorilor sai cea mai intensa senzatie olfactiva pe care au trait-o vreodata. Si asta chiar din confortul casei lor, datorita unei noi baze de date de mirosuri adunate din toate colturile lumii. Youtube, Twitter si Gmail nu s-au lasat nici ei mai prejos si au anuntat modificari care mai de care mai bizare.

Judecand dupa seriozitatea cu care este prezentat noul serviciu, nimeni nu ar putea banui ca totul este o farsa. Filmul de prezentare este identic cu cele prin care gigantul IT isi anunta noile aparitii, iar angajatii Google nu schiteaza nici macar un zambet care sa ii dea de gol.

Utilizatorii Google Maps, in schimb, au aflat ca de azi au la dispozitie harti care le arata unde se gasesc ultimele comori ascunse de pirati.

Youtube nu s-a lasat nici el mai prejos. Un video postat inca de sambata pe internet a anuntat ca siteul se va inchide pe 1 aprilie, pentru 10 ani, ca sa aleaga castigatorul videoului cu cele mai multe vizualizari.

Un mesaj de 1 aprilie a fost postat pe siteul Casei Albe si de presedintele american Barack Obama.

GALERIE FOTO: Petrecere cu legume, organizata pentru cimpanzeii din Arnhem...... Tragedie la circ: Dresorul de purici a ramas fara cei 300 de "subalterni". Au murit de frig!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x