Antena Căutare

Femeia cu forme considerate perfecte de către bărbați. Cum arată în bikini, atunci când se întoarce cu spatele

Modelul brazilian Suelyn Medeiros a făcut furori la plajă, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei volutoase. Vedeta a ridicat temperatura în termometru cu posteriorul atunci când s-a întors cu spătele.

Trupul ei fără cusur și formele voluptoase i-au adus celebritatea! Încă de când a ajuns pe tărâm American, Suelyn Medeiros a făcut furori cu aparițiile sale, iar cele mai recente fotografii din vacanță, au „înnebunit” internetul.

Cum arată Suelyn Medeiros în costum de baie. Vedeta și-a etalat formeze voluptoase pe plajă

Modelul de origine braziliană a ridicat temperatura în cu cea mai recentă apariție. Suelyn Medeiros a fost surprinsă celebrul chirurg plastician Garth Fisher, bucurându-se din plin de prima vacanță romantică pe o plajă din Bahamas.

Tânăra nu s-a ferit să își afișeze trupul fără cusur și formele apetisante pe nisipul fierbinte, iar razele soarelui i-au mângâiat pielea. Modelul brazilian a organizat un adevărat pictorial la malul mării și s-a pozat din toate unghiurile.

Suelyn a îmbrăcat un costum de baie neon, însă un alt detaliu a atras atenția celor care au văzut-o. Când s-a întors cu spatele, nimeni nu s-a mai putut lua privirea de la posteriorul său bronzat.

Citește și: Toți rămân muți de uimire când află ce meserie are. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi blonda sexy din imagini

Suelyn Medeiros s-a făcut remarcată în cadrul unui concurs de frumusețe din New York, pe vremea când ea încă nu locuia permanent în SUA. Ulterior, frumoasa brunetră a fost recrutată de o agenție de modele, care a transformat-o în vedetă internațională, mizând în pe calitățile ei fizice.

Acum, ea face furori și în mediul online, iar contul ei de Instagram a ajuns la 4,6 milioane de urmăritori. De-a lungul timpului, ea a aduat în palamres nume de bărbați celebri, printre care se spune că s-ar număra și 50 Cent.

Cu toate acestea, recent, modelul brazilian s-a așezat la casa sa, unindu-și destinul cu cel al celebrului chirurg plastician Garth Fisher, într-o ceremonie fastuoasă. Nici chiar în ziua nunții, aceasta nu a renuțat la ținutele sumare și a ales o rochie din dantelă, care i-a lăsat la vedere silueta perfectă, dar și lenjeria intimă.

Citește și: Și-a mărit posteriorul, dar acum trebuie să își editeze pozele pentru că e „prea sexy”. Cum arată când se întoarce cu spatele

Un restaurant, care a primit o singură stea din cauza condițiilor mizere, face furori printre localnici. De ce vin să m... Ce a văzut Carmen Harra despre România până la sfârșitul anului 2023. Transformări majore: “O nouă monedă unică internaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x