Antena Căutare

Femeia desfigurată de iubit cu acid, complicații după 400 de operații și 15 ani de chin. Ce a pățit Katie Piper recent

Katie Piper a fost desfigurată după ce fostul iubibit a atacat-o cu acid, în 2008. De atunci, prezentatoarea TV a trecut prin 400 de operații, iar chinul nu s-a terminat. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acum, la 15 ani de la incidentul care a lăsat-o cu răni adânci.

colaj foto katie piper Galerie
Katie Piper a fost desfigurată după ce fostul iubit a atacat-o cu acid, în 2008. De atunci, prezentatoarea TV a trecut prin 400 de operații, iar chinul nu s-a terminat | Profimedia

Katie Piper a dezvăluit că are o infecție la ochi după ce a suferit o altă intervenție chirurgicală pentru a reduce riscul de a-și „pierde ochiul stâng”. Prezentatoarea, în vârstă de 40 de ani, a împărtășit cu urmăritorii ei vestea îngrijorătoare, după o vizită recentă la clinica oftalmologică.

Într-un videoclip filmat în mașină și postat pe contul ei de Instagram, Katie a spus: „Mi-am petrecut, din nou, dimineața la clinica oftalmologică, deoarece am probleme cu ochiul. Am un defect și o infecție care devine foarte greu de tratat”, citată de dailymail.co.uk.

„Trebuie să-i mulțumesc iubitul meu soț, care este mereu acolo pentru mine, mereu la volan. A petrecut mult timp în sălile de așteptare ale spitalelor și în multe parcări”, a mai adăugat femeia desfigurată de fostul iubit cu acid.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Katie Pieper, femeia desfigurată de iubit cu acid

Veștile vin la scurt timp după ce Katie a distribuit un causel de fotografii în care își arată ochiul după procedură, în timp ce recunoaște că încă i se pare că operațiile sunt „grele din punct de vedere mental” după încercarile grele prin care a trecut.

Katie a suferit răni extrem de grave și și-a pierdut vederea la un ochi, după ce a fost atacată cu acid de fostul ei iubit Daniel Lynch și complicele său Stefan Sylvestre, în 2008.

Citește și: Abandonată la naștere și exclusă dintr-un motiv uimitor. A ajuns să vorbească detașat despre drama sa: "Au zis că le aduc ghinion"

În urma coșmarului prin care a trecut, ea a militat neobosit pentru a menține subiectele unor astfel de atacuri în prim-plan și pentru a ajuta la conștientizareea acestor tragedii. De asemenea, aceasta a înființat și Fundația Katie Piper.

În postarea ei, Katie a explicat și că a suferti o intervenție numită tarsorafie la ochiul stâng, care „ajuta corneea să se vindece sau o protejează în timpul unei scurte perioade de expunere sau boală”.

Prin intermediul descrierii foarte lungi, ea a mai adăugat că se speră că operația o va ajuta să își „păstreze ochiul”, iar decizia de a face acastă intervenția din punct de vedere „funcționnal, nu estetic”.

Katie Piper, care a trecut printr-un adevărat coșmar după ce fostul iubit a desfigurat-o cu acid a explicat și care este motivul pentru care a postat noile imagini. „În primul rând, să înveți că a trăi cu genul de răni, pe care le am eu, înseamnă că lucrurile se vor schimba de-a lungul vieții tale și, uneori, lucrurile regresează. Nu există cu adevărat un punct final și o parte a acestui tip de recuperare este acceptarea situației.

„În al doilea rând, cu o desfigurare, deciziile chirurgicale trebuie să se bazeze pe funcționalitate, nu pe estetică. În cazul meu, încerc să păstrez ochiul, să evit perforarea și să îl pierd complet.

„De asemenea, doar pentru că ceva este la vedere în permanență, nu le oferă oamenilor dreptul de a comenta în mod constant aspectul tău – nu știi niciodată ce se întâmplă în viața cuiva.

„De asemenea, dacă asta ajută pe altcineva... da, uneori îmi este greu. Sunt de acord să arăt diferit față de toți ceilalți, dar operațiunile mă pot aduce uneori înapoi la amintiri despre cum a început totul și asta este greu mental”, a mai precizat femeia, în vârstă de 40 de ani.

Aceeasta a mai ținut să îi mulțumească medicului chirg care i-a fost alături în toți aceștia ani, dar și celor îi urmăresc activitatea din mediul online.

Fostul lui Katie, Daniel, a fost condamnat la închisoare pe viață cu un termen minim de 16 ani pentru violența exercitată asupra lui Katie când aceasta avea doar 24 de ani. În septembrie, a reieșit că Daniel ar putea fi eliberat din închisoare după ce și-a încheiat termenul minim de 16 ani.

Citește și: Cum și unde și-a cunoscut Dana Roba soțul. L-a trecut ”soțul meu iubit” în telefon după prima întâlnire

Daniel a primit închisoare pe viață cu un termen minim de 16 ani și pentru acuzația de viol, GBH și ABH la Wood Green Crown Court, în 2009.

Co-conspiratorul său, Stefan, care a aruncat acidul asupra lui Katie, a recunoscut GBH și a primit închisoare pe viață cu un termen minim de șase ani. A fost eliberat în 2018, dar a fost rechemat la pentru încălcarea condițiilor sale de licență. De atunci, poliția îl consideră fugar.

Katie a fost atacată în Golders Green, nordul Londrei, în 2008. Ea și Daniel erau într-o relație de scurt timp, înainte ca bărbatul, care avea o condamnare anterioară pentru că a turnat apă clocotită peste un bărbat, să devină obsesiv de gelos. Modelul și prezentatarea TV a fost nevoită să poarte o mască după atac și a trecut prin 400 de operații pentru a-și trata arsurile severe într-un proces lung și minuțios, care a inclus o intervenție chirurgicală de pionierat care a îndepărtat complet pielea deteriorată de pe față și a înlocuit-o.

Un cuplu a băut apă din toaletă timp de șase luni, fără să știe. Cum a fost posibil... A crezut că a cumpărat un brad de Crăciun, dar cu ce a ajuns să plece din magazin a înspăimântat-o: „Te-au păcălit!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x