Antena Căutare

Florile pe care să NU le oferi niciodată de 8 Martie. Nu face această greșeală chiar de Ziua Femeii

Ne mai desparte doar o zi de 8 Martie, astfel că ar trebui să știi ce flori nu trebuie să dăruiești niciodată unei femei. Cei mai mulți nu sesizează că fac o greșeală.

Florile pe care să NU le oferi niciodată de 8 Martie. Nu face această greșeală chiar de Ziua Femeii Galerie
Florile pe care să NU le oferi niciodată de 8 Martie. Nu face această greșeală chiar de Ziua Femeii | Shutterstock

Ziua de 8 Martie sau Ziua Internațională a Femeii este o sărbătoare cu totul specială prin care se celebrează și se prețuiesc femeile din întreaga lume: mame, soții sau persoane apropiate.

Domnii se gândesc la cadourile perfecte pentru femeile importante din viața lor și, pentru că gestul de a oferi flori a devenit o tradiție a acestei zile, iată care sunt florile pe care nu este bine să le dăruiești cu această ocazie!

Citește și: Nu face această greșeală. Ce flori nu este bine să oferi și de ce, mai ales de Ziua Îndrăgostiților

Ce flori să nu dăruiești de 8 Martie

De 8 Martie, femeile sunt mai răsfățate ca niciodată. Cadourile sunt la ordinea zilei și încep încă de la primele ore ale dimineții. Domnii și cavalerii de pretutindeni iau cu asalt florăriile și magazinele specializate pentru a cumpăra cel mai frumos buchet.

Însă, unele persoane sunt de părere că de Ziua Femeii nu este recomandat să oferi flori care au fost pictate manual, în special cele în nuanțe de argintiu sau auriu, potrivit playtech.ro. Explicația este destul de simplă și anume, că aceste flori se ofilesc mai repede și nu vor rezista mai mult de o zi.

De asemenea, specialiștii în materie de flori îi sfătuiesc pe domni să nu le cumperi femeilor din viața lor flori artificiale. Oricât de fidel ar reprezenta un buchet de flori naturale, plantele acestea sunt folosite, în special, în spirit decorativ sau tematic.

O altă recomandare importantă este să nu îi oferi niciodată unei femei garoafe roșii. Superstițioșii sunt de părere că aceste flori aduc ghinion, deoarece, pe vremuri, oamenii le duceau la înmormântări.

Citește și: Cu cât s-au scumpit florile înainte de 1 Martie. Cât costă un buchet de lalele în 2024

Ce flori este recomandat să cumperi de 8 Martie

Nici florile galbene nu trebuie dăruite femeilor, spun unii superstițioși. Se pare că inclusiv lalelele galbene ar fi de evitat în luna martie.

În tradiția românească, florile galbene sugerează gelozie, invidie și despărțire, motiv pentru care nu sunt populare în rândul celor care vor să cumpere un buchet de vis pentru aleasa inimii sale.

În schimb, trandafirii, crinii, bujorii și orhideele sunt florile pe care orice femeie le adoră, reprezentând cadoul perfect de 8 Martie. Specialiștii îi sfătuiesc pe domni, și nu numai, să cumpere un buchet parfumat de crini sau crizanteme pentru mamă, iubită ori pentru cea mai bună prietenă.

Atunci când dorești să faci un gest unic pentru iubita, logodnica sau soția ta, trandafirii roșii sau roz reprezintă cea mai bună alegere pentru a o impresiona.

O influenceriță celebră aștepta un festin gratuit la un restaurant. A fost uimită de replica primită... Tradiții și superstiții de 8 Martie. Ce este total interzis să faci în această zi dacă vrei să nu ai ghinion tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x