Antena Căutare

Fosta și actuala iubită au sărit în apă ca să vadă pe cine va salva bărbatul! Ceea ce a urmat te va lăsa fără cuvinte!

Un tânăr a devenit protagonistul unei situații cât se poate de incredibile atunci când a trebuit să aleagă între două femei.

Un tânăr a devenit protagonistul unei situații cât se poate de incredibile atunci când a trebuit să aleagă între două femei.

Aceasta este povestea lui Wu Hsia de 21 de ani din China, care a aranjat o întâlnire cu fosta iubită și cu cea actuală. Bărbatul nu mai suporta presiunilor celor două și a dorit astfel să lămurească situația pentru totdeauna.

La un moment dat, fosta iubită s-a aruncat într-un lac și a început să-l strige pentru a o salva. Văzând acestea, actuala iubită s-a aruncat și ea în apă, pentru a nu risca să fie aleasă în locul celeilalte.

Bărbatul a sărit în apă și și-a salvat noua parteneră, apoi a chemat ajutoare pentru fosta iubită. Întâmplarea a uimit o lume întreagă și a devenit virală pe internet.

Toți elevii râd de el când se prezintă! Uite cum îl cheamă pe profesorul care a făcut deja senzație pe internet!... IMAGINI DE INFARCT! Ei sunt CEI MAI CURAJOȘI OAMENI din lume! Toți mor de frică, dar ei i-au luat în brațe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x