Antena Căutare

Foto. Aşa arată cel mai mic prematur care a supravieţuit. S-a născut la 21 de săptămâni şi avea doar 425 de grame

Copilul familiei Stensrud din SUA este considerat un copil-miracol, atât pentru părinţi, cât şi pentru medicii care au adus-o pe lume. 

Copilul familiei Stensrud din SUA este considerat un copil-miracol, atât pentru părinţi, cât şi pentru medicii care au adus-o pe lume.

În urmă cu trei ani, o fetiţă de doar 425 de grame venea pe lume şi devenea mai mic prematur care a supravieţuit. De regulă, un bebeluş are şanse la viaţă începând de la 22 de săptămâni, mulţi medici recomandând ca micuţii născuţi înaintea acestui termen să nu fie resuscitaţi, pentru că nu au şanse la viaţă, scriu cei de la CNN.

După naştere, mama i-a implorat să facă tot ce se poate pentru ea, iar doctorii au rămas uimiţi când au văzut că micuţa respira singură. Acum, copila are trei ani şi duce o viaţă obişnuită.

Galerie foto : înainte și după pierderea în greutate. NU veți crede că sunt aceeași persoană!... Au trimis-o la radiografie, iar medicii au rămas șocați de ceea ce au găsit în corpul femeii. Nu este singura care a păț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x