Antena Căutare

FOTO DE COLECTIE: Mona Nicolici, Sandra Stoicescu si Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului (din cursul saptamanii) de la ora 19, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie melancolica, in care - alaturi de ea - apar si alte doua predecesoare alea sale la pupitrul stirilor Antenei 1.

De la stanga la dreapta, Mona Nicolici (45 de ani), Sandra Stoicescu (36 de ani) si Andreea Berecleanu (37 de ani)...

Fotografia a fost facuta in zi se sarbatoare pentru femei si in prima zi de primavara, 1 martie. Cu siguranta ca au depanat amintiri si au zabovit asupra unor momente frumoase din cariera fiecareia.

Insa, noi ne bucuram doar sa ne uitam la fotografie si sa constatam cat de tinere si frumoase sunt jurnalistele care au dat un nume Observatorului.

Sandra a prezentat, timp de sapte ani, Observator 19, principala editie a stirilor Antena 1, din 2003 pana in februarie 2010. Acum, realizeaza si prezinta emisiuni socio-politice la Antena 3.

Mona Nicolici a prezentat timp de 10 ani Observatorul, inca din 1993, anul aparitiei postului Antena 1. Acum nu mai lucreaza in mass-media, ci in cadrul unei mari companii pertroliere, unde e manager si conduce o serie de proiecte de responsabilitate socială.

Începând din august 2010, Andreea Berecleanu prezinta Observatorul orei 19. Atunci, i-a luat locul Alinei Petrescu, care s-a intors la Antena 3. De-a lungul carierei sale, Andreea a prezentat stirile si alaturi de sotul sau, Andrei Zaharescu, care acum e purtator de cuvant al Guvernului Romaniei.

Foto: Facebook.com

MISS BIKINI, pe partie! Concurentele au defilat in costum de baie prin zapada... O noua amenintare pentru Terra! Un asteroid gigant a trecut pe langa Pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x