Antena Căutare

FOTO! "Doi cheeseburgeri, o porție mare de cartofi și o cola mare!" Povestea celui mai bătrân angajat al McDonald’s! A trăit sub ocupație japoneză și are 92 de ani

La 92 de ani nici nu se gândește să iasă la pensie. Povestea ei a devenit cunoscută, după ce publicația Straitstimes a realizat un material despre "cel mai bătrân angajat al McDonalds".

FOTO! "Doi cheeseburgeri, o porție mare de cartofi și o cola mare!" Povestea celui mai bătrân angajat al McDonald’s! A trăit sub ocupație japoneză și are 92 de ani Galerie
| http://www.straitstimes.com

La 92 de ani nici nu se gândește să iasă la pensie. Povestea ei a devenit cunoscută, după ce publicația Straitstimes a realizat un material despre "cel mai bătrân angajat al McDonalds".

Se numeşte Goh Gwek Eng, vine din Singapore și este mamă, bunică și străbunică. Numără cam 30 de nepoți și strănepoți și activează într-un mediu despre care mulți spun că este destinat, îndeosebi, tinerilor. Mai exact, femeia lucrează la un restaurant de tip fast-food de aproape 20 de ani, din 1998 mai exact și nu vrea să renunțe la locul de muncă pe care atât de mult îl îndrăgește.

Potrivit descopera.ro, bătrâna a trăit perioada în care Singapore s-a aflat sub ocupaţie japoneză, în anii 40, iar motivul pentru care servește clienții McDonalds este simplu: „Acum că aproape toţi sunt angajaţi şi au familiile lor, casa este goală şi tristă”, a explicat Goh decizia ei de a nu renunţa la postul de la restaurant.

Singura problemă pe care o întâmpină este dată de căldura pe care o emană prăjitorul pentru cartofi. „Am de gând să continui această meserie atât timp cât sănătatea mi-o va permite”, a spus cu zâmbetul pe buze bătrânica.

Facebook, capcana serviciilor secrete americane. Încarci poze reale? Este cea mai mare greșeala... Marele secret din filmele Disney a fost dezvăluit! De ce apare simbolul A113 peste tot. Te-ai fi gândit la asta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x