Antena Căutare

FOTO! El este barbatul al carui gunoi se vede din spatiu!

Cand a aparut in presa, a fost un caz socant! Excentricul Richard Wallace a adunat atat de mult gunoi in curtea din spatele casei, incat acesta a devenit vizibil chiar si din spatiu. Cu atat mai rau pentru vecini, care, furiosi la culme, l-au actionat in instanta pe barbat si i-au cerut sa scape de deseuri. Fara succes, insa, pentru ca tribunalul i-a dat castig de cauza lui Richard.

Acum, la 22 de luni dupa ce barbatul in varsta de 61 de ani a iesit victorios din proces, povestea a capatat o turnura extraordinara. Iar aceasta ar trebui sa fie o lectie pentru fiecare dintre noi.

O disputa amara poate fi rezolvata cu putina grija si intelegere din ambele parti - iar o comunitate unita este mai eficienta decat legea.

Cazul ne arata ca daca birocratii ar fi cercetat mai pe indelete lucrurile, ar fi aflat ca Richard Wallace avea o boala obsesiva, care l-a determinat sa stranga o cantitate mare de gunoi in curte. Important este, insa, ca vecinii au aflat acest lucru.

Astfel, nu dupa mult timp, cazul a luat o turnura diferita, fara a fi nevoie de implicarea niciunui judecator sau avocat. Barbatul a reusit sa arunce tot gunoiul acumulat in gradina, care a scapat atat de tare de sub control incat putea fi vazut din spatiu, si a fost ajutat in aceasta activitate chiar de vecinii care l-au denuntat initial.

In colectia de gunoaie pe care omul a strans-o in curtea sa, s-a numarat si un munte de 25.000 de ziare, datate inca de acum cateva decenii.

Acum, Richard Wallace vrea sa isi refaca locuinta, si-a facut programare la psiholog si, in plus, si-a tuns parul pentru prima oara, intr-un interval de cativa ani.

Nu rata GALAERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail


Un adolescent a coborat pe un bloc asemenea lui Spider-Man... FOTO! Top 10 fotografii de nunta ruinate de un detaliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x