Antena Căutare

FOTO: Oricine ar vrea să fie în locul lui! Cum arată tânărul care e plătit cu sute de euro ca să mănânce în fața oamenilor

Are doar 14 ani, dar se poate considera cel mai norocos om din Univers. Kim Sung-jin, un puști din Coreea de Sud câștigă sute de euro în fiecare lună pentru a mânca în fața camerelor de filmat.

Are doar 14 ani, dar se poate considera cel mai norocos om din Univers. Kim Sung-jin, un puști din Coreea de Sud câștigă sute de euro în fiecare lună pentru a mânca în fața camerelor de filmat.

De mai bine de trei ani, puștiul acesta este protagonistul unor show-uri online care mai de care mai inedite, căci frecvent face demonstrații de înfulecat. Mai exact, el mănâncă pizza, pui prăjit, mâncare chinezează, în valoare de 1,400 de euro.

Cum a ajuns să dacă asta? Ei bine, când avea doar 11 ani, acesta era aproape tot timpul singur acasă, așa că a încercat să-și găsească un partener cu care să ia masa, așa că a descoperit acest show inedit, care i-a oferit șansa de a urma cu strictețe orele meselor, deși show-urile lui încep după ora 10 seara. Pe lângă toate acestea, se pare că adolescentul a devenit celebru.

"Oamenii mă salută pe stradă. Fac ce vreau. Asta înseamnă să fii faimos", a spus Kim-Sung-jin

Chiar dacă are numeroși fani, acesta nu-i respectă prea mult. Deseori, în timpul filmulețelor, acesta râgâie, pleacă la toaletă lăsându-și telespectatorii baltă, dar acest lucru nu-l împiedică să 'scrie' istorie.

Au inventat "norul" care are leacul pentru cancer... VIDEO: Credea că e o noapte liniștită, perfectă pentru pescuit, dar a avut parte de o sperietură groaznică: Un vultur pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x