Antena Căutare

FOTO! Un baietel indian a intrat in Cartea Recordurilor: are 34 de degete!

Akshat Saxena s-a nascut in 2010 cu nu mai putin de 34 de degete: sapte la fiecare mana si cate zece la fiecare picior. El a intrat acum in Cartea Recordurilor ca persoana cu cele mai multe degete din lume.

El a fost, insa, supus unei serii de operatii, medicii amputandu-i excesul de excrescente si, astfel, permitandu-i sa aiba acum "clasicul" numar de cinci degete pentru fiecare membru.

Am fost atat de fericita sa imi vad copilul, era prima mea sarcina. Dar, mai tarziu, cand i-am observat degetele, a, fost socata si surprinsa", a declarat mama lui Akshat, Amrita, citata de Huffington Post.

Copilul nu are inca degetele mari de la maini, insa medicii planuiesc sa il supuna unei noi operatii, pentru a-i construi forma acestora.

2011/07/26//339214-degete3.jpg

Vezi galeria foto mai jos!

Citeste si Jurnalul

FOTO: Dailymail.co.uk

VIDEO! Ce se intampla cand scapa o petrecere de sub control in Germania!... Existenta particulei lui Dumnezeu va fi demonstrata pana anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x