Antena Căutare

FOTO! Vezi tanara care sufera de imbatranire prematura!

Adrienne Greenway este o tanara de 25 de ani care a murit din cauza unei afectiuni extrem de rare: imbatranire prematura.

Imbatranirea prematura sau progeria este o malformatie genetica extrem de rara care afecteaza doar 1 din 8 milioane de oameni.

Copiii se nasc cu aceasta boala care ii face sa arate ca niste batrani. Oasele nu se dezvolta normal, nu le creste parul, iar piele se lasa.

Din cauza progeriei, persoanele afectate sunt predispuse la numeroase alte boli si mor prematur, speranta lor de viata fiind de maxim 25 de ani.

Adrienne Greenway nu a supravietuit pneumoniei, din cauza imunitatii extrem de scazute a organismului sau.

Desi stia ca va muri, tanara a fost cu zambetul pe buze chiar si in ultima clipa. Cazul ei a impresionat intreaga America.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: swns.com

Saisprezece kg de cocaina, livrate din greseala la sediul ONU... VIDEO! O fetita de 10 ani a ridicat o SUTA de kilograme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x