FOTO: Vrea să fie un tătic normal, dar nu depune niciun efort! Cântărește 300 de kilograme și nu se poate deplasa, dar nu poate renunța la alimente prăjite

 
+2 click pentru
galerie

Chad Dean, un bărbat în vârstă de 40 de ani, trece prin momente delicate, însă nu face niciun efort pentru a învinge cu brio problemele pe care le are. Acesta cântărește nu mai puțin de 300 de kilograme, dar nu renunță la alimentele dăunătoare.

Diagnosticat cu obezitate morbidă și imobilizat la pat, căci nu se mai poate mișca din cauza greutății, bărbatul se teme că va fi părăsit de familie dacă nu reușește să slăbească, dar nu se poate abține să nu mănânce pâine prăjită.

Dependent de ajutorul soției sale pentru a se schimba ori pentru a-și duce la bun sfârșit celelalte activități cotidiene, Chad este conștient de problemele pe care le are, însă nu poate renunța la alimente prăjite, băuturi carbogazoase și deserturi copioase.


Nici măcar fetița lui 10 de ani care i-a mărturisit că-și dorește să slăbească pentru a putea merge cu ea în parc n-a reușit să-l motiveze să-și schimbe stilul de viață. Mai mult, el se teme că va fi părăsit.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe