Antena Căutare

GALERIE FOTO! Masini in forma de ... pantofi

In zilele noastre este din ce in ce mai greu sa atragi atentia in trafic, motiv pentru care s-a inventat masina pantof. Desi ati putea crede ca preturile unui astfel de automobil sunt exorbitante, va inselati!

Chinezii nu se mai opresc din a uimi cu inventiile lor! Ultima gaselnita - automobilul in forma de pantof. Caroseria masinii este confectionata din piele si imita foarte bine incaltamintea pe care o purtam in fiecare zi.

De asemenea, autovehiculul are o capacitate ce permite transportul a numai doua persoane, in timp ce viteza maxima este de 50 de kilometri pe ora, motiv pentru care pretul nu depaseste 6.500 de dolari.

Compania producatoare a declarat ca va scoate pe piata 40 astfel de masini in magazinele din China.

Asadar, daca doriti sa va achizitionati o masina si nu ati hotarat inca modelul, gasiti in galeria foto cateva exemple inedite!

Foto: Facebook

VIDEO! Un deliciu: Struguri cu aroma de vata de zahar... O britanica de 11 ani, mai desteapta decat Napoleon Bonaparte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x