Antena Căutare

Gestul DISPERAT pe care l-a făcut un tânăr ca să o găsească pe cea de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ce a urmat e un adevărat scenariu de film!

Un student canadian a făcut un gest disperat pentru a găsi o tânără pe care o cunoscuse cu o seară înainte și care îi dezvăluise doar că o cheamă „Nicole". Deznodământul a fost unul neașteptat.

Un student canadian a făcut un gest disperat pentru a găsi o tânără pe care o cunoscuse cu o seară înainte și care îi dezvăluise doar că o cheamă „Nicole". Deznodământul a fost unul neașteptat.

Studentul a trimis e-mailuri la 246 de persoane cu acelaşi prenume de la Universitatea din Calgary. Încântate de iniţiativă, tinerele contactate au luat apoi legătura unele cu altele şi şi-au dat întâlnire pentru a se cunoaşte.

„Avem acum o reţea de Nicole", a povestit pentru AFP Nicole Manaog, studentă la comunicare.


Carlos Zetina, un student de la Universitatea din Alberta, a întâlnit-o Nicole Toetenel joia trecută, însă cum nu-i ştia decât prenumele, a contactat toate personale numite Nicole de la universitate printr-un e-mail cu titlul „te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit".

Spre ghinionul lui Carlos, Nicole Toetenel era o studentă olandeză venită la un program de schimb în Canada, aşa că nu avea o adresă de e-mail afiliată universităţii.

Pe de altă parte, celelalte Nicole au început repede să schimbe între ele sute de mesaje. După continuarea acestor conversaţii pe reţelele de socializare - fără Carlos -, tinerele au decis să se întâlnească.

„Am creat o pagină de Facebook pentru noi (Nicolele) şi am vorbit online. E frumos că tehnologia ne-a permis să ne cunoaştem", a declarat pentru AFP Nicole Rathgeber, studentă la teatru.

Vineri după-amiaza, mai multe Nicole s-au întâlnit la un bar aflat lângă campusul universitar, din cartierul Kensington din Calgary - la invitaţie răspunzând 15 studente, profesoare şi angajate ale universităţii.

„Adevărata Nicole", aşa cum este numită acum tânăra care l-a pus pe jar pe Carlos, a aflat în cele din urmă de situaţie printr-o prietenă vineri seara şi este aşteptată la a doua întâlnire a „Nicolelor" de vinerea viitoare, la care şi-au anunţat prezenţa peste 25 de tinere.

Tânăra l-a contactat până la urmă pe Carlos şi au stabilit să se întâlnească la o cafea în timpul săptămânii.

Momentul bizar în care o mamă însărcinată pentru a doua oară își surprinde fiica de patru ani prefăcându-se că naște! Im... Povestea trenului negru, fantomă, plin cu aur, de la Cataractele Lotrului. ”Nemții au aruncat mina în aer, cu 100 de oam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x