Antena Căutare

Un gest inconstient a costat-o pe o stewardesa locul de munca. In numele ei, compania si-a cerut scuze

Un mesaj agresiv postat pe Facebook i-a adus demisia unei stewardese de la compania aeriana Cathay Pacific

La sfarsitul lunii noiembrie, femeia era la munca pe ruta Bangkok-Hong Kong, atunci cand a vazut-o in avion pe fiica fostului premier thailandez, Thaksin Shinawatra. Pe Facebook, stewardesa a postat ca ar fi vrut sa-i arunce cafea in fata tinerei pentru ca nu-i suporta tatal. In plus, , ea a publicat si numarul scaunului pe care statea Paetongtarn Shinawatra, fapt ce contravine politicilor companiei aeriene.

In urma scandalului, conducerea companiei si-a cerut scuze pentru mesajul publicat de angajata si a precizat ca aceasta a demisionat.

“Nu i-am aruncat cafea in fata, dar nu are habar ca eu voi continua sa lupt pana cand clanul din care face parte nu va mai trai ca mustele pe pamantul thailandez”, a scris ea pe Facebook.

Thaksin este o figura extreme de controversata in politica locala. El a fugit din tara, traind intr-un exil auto-impus, dupa ce a fost condamnat pentru coruptie, in anul 2008. Sora lui, Yingluck, este acum premier.

In Harghita s-a deschis prima fabrica de sarmale: "Lucram la foc continuu"... National Geographic a cercetat aparitia unui OZN in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x