Antena Căutare

Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era aglomerație

Gestul neașteptat al unei tinere într-un mijloc de transport în comun a devenit subiect de dezbatere pe internet, după ce a cerut opinia internauților. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era îmbulzeală Galerie
Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era îmbulzeală | Shutterstock

O tânără a reușit să provoace rumoare în mijlocul de transport în comun, după ce a făcut un gest pe care ea nu îl vede ca pe o greșeală, potrivit Fanatik, care citează mirror.co.uk.

Se pare că în timp ce autobuzul era extrem de aglomerat, ea a decis să își țină bagajele pe un loc destinat pasagerilor, fapt care a obligat o altă persoană să stea în picioare pe tot parcursul călătoriei.

La scurt timp de la incident, ea a căutat „alinare” în mediul online, însă, subiectul a iscat și mai multe controverse.

Citește și: El este bărbatul care a investit o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj. Tânărul susține că și-a găsit în sfârșit adevărata față

Gestul necugetat pe care o tânără l-a făcut în timp ce mergea cu autobuzul

O adolescentă de 19 ani a ales să meargă cu autobuzul în timp ce avea mai multe genți voluminoase cu ea. Fata susține că în momentul în care a urcat în mijlocul de transport în comun nu era suficient spațiu pentru a-și lăsa bagajele pe jos, așa că a ales să le pună pe scaunul de alături, ocupând, astfel, două locuri, potrivit sursei citate mai sus.

Ulterior, ea a descris cum în autobuz s-a făcut îmbulzeală, iar pasagerii au început să se uite urât la ea din cauza gestului făcut.

Tânăra a povestit întreaga întâmplare pe o platformă online, acolo unde a explicat că pungile erau destul de grele și a încercat, inițial, să le așeze în fața picioarelor, însă nu au încăput:

„M-am așezat pe un scaun și mi-am pus bagajele pe scaunul de lângă mine, ocupând practic două locuri. Din moment ce nu era aglomerat când m-am urcat, nu văd unde este problema. Călătoria cu autobuzul a fost destul de lungă, iar pe măsură ce înaintam, tot mai mulți oameni urcau în autobuz. În cele din urmă, a devenit destul de aglomerat, până în punctul în care unii oameni au trebuit să stea în picioare.”, a povestit ea, citată de mirror.co.uk.

Tânăra se consideră nevinovată și a cerut opinii pe internet

Ea a continuat prin a povesti că, la un moment dat, unul dintre pasageri a luat atitudine și i-a reproșat, pe un ton agresiv, că este extrem de „nepoliticoasă”, critică la care ea a ales să nu răspundă.

Tânăra a reprodus, în mediul online, cuvintele care i-au fost adresate atunci:

„Puteai să-ți muți geanta și să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă! Toată lumea vrea să se așeze, nu doar tu.”, apoi, ea a adăugat: „Nu i-am răspuns, pentru că nu știam ce să spun.”, a scris aceasta, citată de cele două surse menționate mai sus.

Ca să se justifice, tânăra a explicat că nimeni nu i-a cerut, anterior, să își mute lucrurile, pentru că, dacă s-ar fi întâmplat așa, nu ar fi ezitat să facă acest lucru. Pentru că nu înțelege unde a greșit, ea a căutat o opinie la internauți.

Spre surprinderea ei, aceștia au criticat-o, la rândul lor, pentru gestul făcut. Deși o persoană i-a luat apărarea, majoritatea i-a transmis tinerei că, în momentul în care un autobuz se aglomerează, este datoria oricui să facă loc pasagerilor:

„Nu ar trebui să fie nevoie să ți se ceară acest lucru. Este vorba despre politețe aici!”/„Odată ce se aglomerează, îți muți gențile din proprie inițiativă. Este o dovadă de bun-simț!”, au fost o parte din comentariile care au curs la postarea tinerei, citate de mirror.co.uk.

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

O femeie păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani. Gestul copilăresc i-a schimbat complet curs... „Am făcut testul ADN dintr-o glumă”. O femeie și soțul ei au descoperit că au crescut fiul unui străin timp de 12 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x