Antena Căutare

El este bărbatul care a investit o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj. Tânărul susține că și-a găsit în sfârșit adevărata față

Rudy Villalobos, căci despre el este vorba, a decis să își facă mai multe operații estetice, după ce, ani la rând, nu s-a regăsit în propriul corp. Află din rândurile de mai jos care e suma pe care a scos-o din buzunar pentru a arăta ca celebra artistă. Nu vrea să se oprească aici!

El este bărbatul care susține că a investit o avere pentru a semăna cu Nicki Minaj. Tânărul spune că și-a găsit în sfârșit adevărata față Galerie
El este bărbatul care susține că a investit o avere pentru a semăna cu Nicki Minaj. Tânărul spune că și-a găsit în sfârșit adevărata față | Profimedia

Rudy Villalobos are 27 de ani și s-a născut în Los Angeles, însă, cu toate că a venit pe lume cu un anumit chip, el susține că niciodată nu a fost mulțumit de felul în care a arătat, potrivit Spynews, care citează mirror.co.uk.

Se pare că el ar fi trecut prima dată pragul cabinetului estetician în urmă trei ani, iar, de atunci, viața lui s-a schimbat radical. Nu doar că a devenit client fidel locului, ci simte că, în sfârșit, și-a recăpătat adevărata față, după ani de suferință.

Iată câți bani a investit pentru a arăta ca idolul său, dar și ce l-a făcut să își dorească să semene cu Nicki Minaj!

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

Suma colosală pe care tânărul a investit-o pentru a arăta ca Nicki Minaj

Rudy Villalobos a decis să își facă mai multe operații pentru a semăna cu Nicki Minaj, dar nu pentru că este un mare fan al artistei, ci pentru că a fost cucerit de felul în care aceasta arată, potrivit celor două surse citate mai sus.

Astfel, pentru a ajunge la aspectul fizic dorit, bărbatul nu și-a făcut intervenții doar la nivelul feței, ci și a posteriorului, injectându-și botox și făcându-și lifting brazilian. În acest sens, tânărul a cheltuit, de-a lungul timpului, peste 45.000 de euro, potrivit mirror.co.uk și Profimedia.

„Simt că ea joacă un rol important în industria de îmbunătățire corporală, deoarece a fost una dintre primele care și-a operat posteriorul. A fost deschisă în legătură cu asta, chiar și după toată ura și reacțiile negative pe care le-a primit. Așa că Nicki m-a inspirat! Mi-a plăcut look-ul ei și am vrut ca al meu să fie cât mai aproape de al său.”, a spus Rudy Villalobos, citat de mirror.co.uk.

Citește și: Specialiștii avertizează. Ce pericol costisitor te înconjoară atunci când această mică insectă apare în casa ta

Bărbatul își dorește să arate ca o păpușă cu un posterior „suculent”

Cu toate că a trecut prin numeroase intervenții estetice până acum, Rudy Villalobos nu vrea să se oprească aici!

Bărbatul își dorește să arate ca o păpușă, asemenea celor cu care se juca atunci când era mic și are în vedere să își supună chipul și altor schimbări radicale.

Printre intervențiile pe care și le dorește în viitorul apropiat, se numără o rinoplastie, o operație la nivelul maxilarului și ridicarea sprâncenelor:

„Vreau doar să arăt cât mai dezgustător posibil. Vreau să fiu o păpușă reală, cu un corp foarte sexy și un posterior suculent. De asemenea, mai vreau să-mi ajustez și mai mult trăsăturile faciale. Aș vrea să îmi fac o operație la nas, să umplu maxilarul și să îmi ridic sprâncenele.”, a mai spus bărbatul, potrivit surselor citate mai sus.

Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați... O femeie păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani. Gestul copilăresc i-a schimbat complet curs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x