Antena Căutare

Haina nu-l face pe om! Un profesor din Texas poarta de 40 de ani aceeasi vestimentatie, in pozele din albumul scolii

Vesta cu anchior in V si camasa disco cu revere mari sunt elementele vestimentare ale profesorului Dale Irby, care apar in pozele din clasicul album de sfarsit de an realizat la o scoala din Texas, din 1973 pana in prezent.  Totul a pornit de la o greseala: Irby a purtat doi ani la rand, fara sa isi dea seama, aceeasi vestimentatie, iar sotia sa, o persoana inventiva si pusa pe sotii, l-a provocat sa o faca in fiecare an.

De atunci, profesorul in varsta de 63 de ani, de la Scoala Elementara Prestwood din Dallas, a mentinut gluma sotiei. In fiecare an, aparitia sa nastrusnica este asteptata cu interes de catre profesori si elevi, devenind o traditie.

Desi camasa este acum scamosata si vesta din lana este gaurita, Irby considera ca “excentricitatea” lui a fost una “rasplatita” prin zambetele si fericirea celor din jur.

"Nu era o vestimentatie eleganta, sa va spun adevarul. In ultimii ani, camasa era putin cam mica, dar puteam sa o pun pe mine si sa o inchei. Ma indoiesc ca o voi purta din nou, chiar si in cazul unei noi provocari.", declara Dale Irby pentru The Sun.

Pozele constituie o adevarata arhiva a evolutiei lui Irby: ochelarii si-au schimbat, in timp, forma, parul a devenit din ce in ce mai carunt, iar mustata difera in dimenisiune.

Sursa: The Sun

FOTO: Dallas Morning News

Superman exista in Marea Britanie! E paznic si a ajutat la prinderea unui hot... De aproape sapte decenii, cu funduletul la vedere! S-au implinit 67 de ani de la aparitia primei perechi de bikini (FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x