Antena Căutare

Hainele cu imprimeuri religioase provoaca dispute intre preoti si creatorii de moda

Haina il face pe om pacatos, spun acum fetele bisericesti, dupa ce o noua moda isi face loc in lumea buna: Hainele cu imprimeuri religioase. Inaltii prelati arata cu degetul tinerii care poarta icoane si ingeri pe vesminte. Trendul a fost lansat chiar de marile case de moda pentru aceasta toamna si a prins si la creatorii romani, dar i-a si aprins pe preoti.

Credinta si moda s-au intalnit, in sfarsit. Cea care s-a incumetat sa aduca biserica pe trupul manechinelor este designerul Maria Simion.

Pregateste o colectie intreaga cu vesminte imprimate cu Maica Guadalupe din America de Sud: "Pe mine ma linisteste, asta a fost inspiratia mea, imi da un aer foarte cald si bun cand privesc si o incoana si o creatie care are pe ea asa ceva".

Daca pe ea o linistete, pe unii preoti ii trimite cu gandul la pacat. Spun ca doar preotii au voie sa poarte icoane pe vesminte.

Vedetele nu s-au lasat insa rugate sa o poarte. Intr-o astfel de rochie batuta cu cristale, Giulia a uimit o lume intreaga la evenimentul ZU de saptamana trecuta.

"Mie mi-a placut foarte mult cum i-a venit. Mi s-a parut ca are atitudinea potrivita. A fost cea mai spectaculoasa aparitie de-acolo", a declarat Maria Simion.

Maria Simion n-a inventat pacatul in moda. Alexander McQueen si casa de moda Givenchy au lansat colectii cu sfinti imprimati atat pe rochii, cat si pe tricouri pentru barbati. Cel mai rasunator succes l-au avut designerii de la Dolce & Gabanna care au revolutionat, in aceasta toamna, lumea modei cu o colectie inspirata din mozaicul catedralei Monreale din Sicilia.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un american scapat dintr-un incendiu s-a intors printre flacari sa-si salveze berea... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 27 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x