Antena Căutare

Horoscopul despărțirilor în 2015! Zodii pentru care anul ce urmează va fi unul greu

În general, 2015 se anunța a fi un an liniștit. În zodiacul chinezesc, acesta stă sub semnul Oii, simbol al păcii și al prosperități, al grijii și al compasiunii. În plus, Marele benefic Jupiter își va trimite enrgia pozitivă tuturor semnelor din zodiac. Chiar și așa, în 2015, există câteva cupluri de zodii care o vor luă pe drumuri diferite din cauza incompatibilității, scrie kudika.ro.

În general, 2015 se anunța a fi un an liniștit. În zodiacul chinezesc, acesta stă sub semnul Oii, simbol al păcii și al prosperități, al grijii și al compasiunii. În plus, Marele benefic Jupiter își va trimite enrgia pozitivă tuturor semnelor din zodiac. Chiar și așa, în 2015, există câteva cupluri de zodii care o vor luă pe drumuri diferite din cauza incompatibilității, scrie kudika.ro.

Berbec

Marea schimbare din viatile lor va fi pe plan sentimental. Trebuie să fie foarte atenți la acest aspect în special în primele două luni ale anului. Uneori, cele mai mari dezastre pot fi binecuvântări neștiute.

Spre exemplu, unii dintre ei pot fi părăsiți de parteneri. Acest lucru se va întâmplă pentru că cei doi își pot încărca negativ reciproc din punct de vedere karmic. În orice caz, despărțirile vor avea loc atunci când în viață Berbecului trebuie să între altcineva, o iubire care la va schimbă viață complet, dacă nu cumva vor întâlni chiar sufletul pereche. Pentru ceilalți, sunt șanse mari să bată clopote de nuntă pentru care vor face planuri în prima parte a lui 2015.

Cuplu Berbec – Rac

Singura combinatie mai anevoioasa decat un Berbec cu un Capricorn este un Berbec cu un Rac. In timp ce nativii in Berbec sunt oameni foarte independenti, Racii sunt genul care au mereu nevoie de atentie si de confirmare din partea celuilalti.

In ce primii sunt axati intai pe construirea unei cariere sau indeplinirea unui alt scop si nu tin foarte mult la ideea de casnicie, cei de pe urma nu se vor simti complet impliniti decat in momentul in care isi vor intemeia o familie.

In ceea ce priveste diferentele de carcater, Berbecii sunt oameni manati in primul de ambitie si cu foarte multa vointa. Acest lucru se traduce la partenerii lor prin incapatanare si, uneori, indiferenta Racului fata de valorile celorlalti oameni.

Gemeni

Cei mai mulți dintre nativii singuri născuți în Gemeni vor trece printr-o perioadă de o mare intensitate emoțională în prima parte a anului. Vor experimenta fie o pasiune absolut nebună pentru o persoană complet neașteptată, fie, în cazurile fericite, își vor găsi sufletele pereche.

Sunt, totuși, condiționați de o anumită trăsătură de caracter. Gemenii sunt actori foarte buni și nu o data acționează duplicitar. Pentru a-și găsi marea dragoste sau cel puțin, pasiunea care le va schimbă percepția asupra oamenilor, nativii acestei zodii trebuie să fie foarte sinceri cu cei din jur și să se adapteze rapid la orice situație. În cazul lor, iubirea poate veni din cele mai neașteptate direcții, și chiar din partea unei persoane care este prezența în jurul lor.

Cuplu Gemeni – Pesti

Persoanele nascute in Gemeni sunt, de regula, exuberante, pline de viata si imaginatie, sociabile si comunicative. Pentru ca sunt protejati de Mercur, nativii acestei zodii au un fler aparte pentru afaceri si pentru ca dispun de creativitatea necesara, nu le este teama sa inceapa felurite proiecte pe cont propriu. Desi dragostea poate fi o prioritate pentru ei, nu inseamna ca este intotdeauna asa.

La capatul opus, se afla partenerii lor in Pesti. De multe ori, cei nascuti in aceasta zodie sunt mai tacuti, mai retrasi dar mai dispusi sa ierte si sa iubeasca. Sunt mult mai romantici decat partenerii lor in Gemeni si simt nevoia de afectiune.






VIDEO: Cum poţi să deschizi o conservă cu mâinile goale, în stil rusesc! Merită să încerci trucul apreciat de 18 milioan... PROFEȚIA unui CĂLUGĂR despre SOARTA OMENIRII este CUTREMURĂTOARE! Când va începe al Treilea Război Mondial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x