Antena Căutare

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC! Care este ZODIA cea mai norocoasă! Pirandele nu au vreun dubiu: destinul ei stă sub „stea de reușită”

Horoscopul ţiganilor este recunoscut în principal pentru puterea de a prezice viitorul şi norocul pe care ţi l-a rezervat destinul.

Horoscopul ţiganilor este recunoscut în principal pentru puterea de a prezice viitorul şi norocul pe care ţi l-a rezervat destinul.

Acest popor nomad, pentru care misticismul este un modus vivendi, nu putea să nu-şi construiască propriul zodiac, cu semne numite după universul ce-i era familiar. Pumnalul, Coroana, Sfeşnicul, Roată, Clopotul, Moneda, Cuţitul, Toporul, Potcoavă, Cupa, Capela – toate amintesc de condiţia lor de călători, de ghicitori, dar şi de oameni… iuţi la manie.

Cei născuți sub SEMNUL PUMNALULUI, adică Berbecii, sunt cei mai norocoși din întreg zodiacul. Pirandele nu au vreun dubiu: destinul lor sub „stea de reușită”

PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie)

Pumnalul – de obicei cu plasele de os – este unul foarte important pentru nomazi. În vechime, cu pumnalul ei îşi croiau drum prin hăţişurile codrilor şi tot cu el se apărau de sălbăticiuni şi de omul viclean, scrie Revista Felicia.

Pumnalul semnifică dârzenia, cutezanţa, neînfricarea, pe cel care merge în cercetare, pentru a vedea dacă drumul nu e plin de primejdii. Despre cei născuţi în zodia Pumnalului se spune că nu cunosc frică şi că le place să fie mereu cei dintâi. Nu vor da înapoi de la nici o lupta, indiferent dacă asta înseamnă lupta cu seamăn sau cu propriul ego. Caută mereu să fie învingători. Să cunoască succesul. Au multă voinţă şi nu se lasă doborâţi de greutăţile vieţii.

Sunt loiali familiei, neamului, prietenilor şi nu precupetesc nici un efort pentru a-i proteja pe cei dragi. Și au noroc cu carul!

O femeie a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro, echivalentul unei garsoniere! Ce s-a întâmplat apoi chiar într... Învață cum să iți calculezi numărul de la mașină dacă vei face accident sau dacă trebuie să repari mașina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x