Antena Căutare

Horoscopul zilei 11/01/2018! Pentru Gemeni relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă

Horoscopul zilei 11/01/2018! Pentru Gemeni relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă

Horoscopul zilei 11/01/2018! Pentru nii, relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă!

Horoscopul 2018 care nu minte! Previziuni detaliate pentru fiecare semn zodiacal! Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Berbecii vor cheltui mai mulţi bani decât şi-au propus pentru a rezolva nişte probleme de sănătate, însă merită! Sănătatea este cea mai importantă!

Taurii vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu fiinţa iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.

Pentru Gemeni relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă, iar cei care sunt singuri… astăzi îşi vor găsi sufletul pereche.

Racii îşi vor face timp pentru cei care i-au invitat la o cafea sau la un joc de table. Vor petrece câteva ore împreună şi o să le priască.

Astăzi Leii ies cu prietenii la săniuş pe o pârtie de schi pentru a face puţină mişcare şi pentru a se distra. Spre seară se anunţă o mulţime de surprize din partea persoanei iubite.

Întâlnire emoţionantă pentru nativii Fecioară! Astăzi va reveni cineva după o lungă absenţă sau vor primi răspunsul la o întrebare pusă anul trecut.

E posibil ca Balanţele să întâlnească pe cineva de care să se simtă atrase sufleteşte şi poate fi marea lor dragoste.

Drumul Scorpionilor va fi presărat cu succese. Vor reuşi să depăşească cu brio obstacolele şi să obţină câştiguri fabuloase.

Săgetătorii sunt mult prea relaxaţi astăzi ca să îi supere ceva. Lucrurile NU merg exact aşa cum şi-au fi dorit, dar asta NU îi va opri să zâmbească şi să se simtă bine.

Nativi Capricorni.chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, să ştiţi că iubirea pluteşte în aer. Aşadat astăzi este un prilej numai bun de a petrece timp cu persoana iubită.

Vărsătorii vor începe ziua cu bine datorită unui cunoscut. Şi un simplu zâmbet le va demostra că NU toţi oamenii sunt trişti şi răi.

Iar pe nativii zodiei Peşti ziua îi găseşte cu gândul la vacanţă. Sunt optimişti şi vor organiza o escapadă la munte.

Descoperire uimitoare! Ce au găsit constructorii pe un șantier i-a cutremurat: "Erau rămășite. Au oprit imediat luc... După ce au cucerit Everest şi Elbrus, doi constănţeni au reuşit să înalţe tricolorul şi pe cel mai înalt vârf de pe Kili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x