Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 24 mai!

Capricornii se vor bucura de o zi linistita in plan familial. Fecioarelor le merge de minune in plan profesional. Iata previziunile astrologice ale zilei de 24 mai!

Berbecii stiu stea in banca lor si sa nu se implice in discutii care nu ii privesc. In acest fel, isi vor atinge scopurile.

Taurii isi vor oferi ajutorul ori de cate ori va fi nevoie. Sunt binevoitori si intentiile lor bune nu vor ramane nerasplatite.

Gemenii nu isi vor putea respecta intocmai programul pentru astazi. Un eveniment neprevazut din cursul diminetii le va da mari batai de cap. Insa, pana spre seara vor reusi sa rezolve totul cu succes.

Racii vor avea de facut alegeri importante in ceea ce priveste domeniul pofesional. E indicat sa analizeze situatiile pe toate partile si sa nu se lase influentati.

Leii vor face numai ce doresc astazi. Nu vor tine cont nici macar de cerintele sefilor sau ale familiei. Astfel ca certurile nu ii vor ocoli.

Fecioarele sunt foarte eficiente si inspirate astazi si au sanse reale de a-si imbunatati situatia financiara datorita acestei calitati.

Balantele si incapatanarea merg mana in mana. Cu greu vor lasa de la ele in discutii si nu vor accepta cu una cu doua opiniile diferite de ale lor.

Scorpionilor parca le place sa-si complice singuri existenta prin hotararile luate in graba. Mai bine si-ar lua timp sufiecient de gandire pentru a nu face pasi gresiti.

Sagetatorii vor avea parte de o surpriza de zile mari din partea unui colaborator. Ajutorul oferit de acesta le va fi de mare folos in a descalci itele unei probleme complicate.

Capricornii au de partea lor astrele in ceea ce priveste familia. Le merge bine in plan afectiv, iar asta le da energie si chef de munca.

Varsatorii stau foarte bine la capitolul comunicare. Vor vorbi mult, insa cu folos. Au mari sanse sa se aleaga cu o promovare.

Pestii vor avea ocazia de a se implica intr-un proiect banos. Nu e cazul sa fie sceptici, e indicat sa accepte numaidecat.

Magia APPLE: Cum arata SEDIUL celei mai tari companii din lume... GALERIE FOTO... RECORD: Cea mai mare constructie realizata din caramizi Lego...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x