Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 10 aprilie!

O zi incarcata se anunta pentru lei, multe evenimente neprevazute si proiecte urgente. Nici pestii nu sunt mai prejos, insa pe langa eforturile depuse, si satisfactiile vor fi pe masura. Iata previziunile zilei de 10 aprilie!

Berbecii si glumele merg bine impreuna astazi. Distractia si bunadispozitie vor fi la ordinea zilei pentru acesti nativi.

Taurii vor primi oferte profitabile in plan profesional. Nu e cazul sa fie sceptici, e indicat sa le accepte fara sa stea pe ganduri.

Gemenii vor avea parte de ceva schimbari la serviciu, insa se vor adapta de minune si nu vor intampina probleme.

Racii vor fi apreciati de catre superiori datorita realizarii unei lucrari dificile. Cine stie, poate se vor alege cu o promovare?

Leii ar face bine sa-si organizeze bine timpul. Si asta pentru ca vor aparea ceva probleme neprevazute ce nu vor suporta amanarea.

Fecioarele se supraestimeaza in anumite situatii si asta poate starni antipatia celor din jur. Ar fi spre binele lor sa fie ceva mai modeste.

Succesul nu ii va ocoli pe nativii zodiei balanta. Tot ceea ce vor intreprinde astazi va avea parte de reusita.

Scorpionii ar trebui sa se mai detaseze de planul profesional si sa acorde mai multa atentie propriei persoane. Mai multa odihna le-ar prinde de minune.

Activitatile solicitante nu ii vor ocoli pe nativii sagetatori. Asa ca ar fi indicat sa se inarmeze cu multa rabdare si energie.

Capricornii vor avea o zi din care nu vor lipsi distractiile si voia buna. Starea pozitiva le va aduce numai lucruri benefice lor.

Varsatorii vor fi oameni de nadejde astazi. Va puteti baza in totalitate pe sprijinul lor, nu va vor lasa la nevoie!

Pestii sunt in mare forma, asa ca numeroasele activitati din program isi vor gasi rezolvarea in mod rapid.

Pierre Hilal, maestru in arta tatuajului, invitat la Neatza cu Razvan si Dani... Mai multe picturi de Grigorescu, Luchian si Aman vor fi scoase la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x