Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 4 iulie!

Impulsivitatea le va crea probleme leilor. Asadar, e absolut necesar sa faca apel la calm. Pentru sagetatori, se intrevad reusite profesionale. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 4 iulie!

Toate activitatile de astazi ale berbecilor vor sta sub semnul reusitei si al succesului. Pe seara, vor primi o veste surprinzatoare, dar buna.

Pentru tauri se anunta o zi incarcata. Vor avea multe drumuri de facut, insa, la finalul zilei, vor fi bucurosi ca au rezolvat toate obligatiile exemplar.

Gemenii nu se vor lasa afectati de evenimentele mai putin placute din familie. Vor vedea partea plina a paharului in tot ceea ce se va intampla.

Racii vor avea succes la serviciu. Proiectele lor se vor bucura de sustinere.

Leii vor da dovada de impulsivitate in relatiile colegiale si asta ar putea da nastere unor tensiuni. Pe seara, ii asteapta vesti bune profesionale.

Fecioarelor le merge din plin la capitolul bani. Se vor alege cu o suma frumusica din niste investitii.

Balantele se vor implica in activitati creative si rezultatele lor fi imbucuratoare. In plan familial, se intrevad vesti bune.

Scorpionii vor avea de rezolvat probleme dificile, nervii le vor fi pusi la incercare, dar vor face fata tuturor provocarilor.

Sagetatorii sunt foarte increzatori in proiectele profesionale. Au si motive, tocmai de aceea lucrurile vor iesi asa cum isi doresc.

Este posibil ca nativii capricorni sa primeasca o oferta surprinzatoare de a se implica intr-un proiect de anvergura si e indicat sa deschida bine ochii si sa nu ia decizii pripite.

Varsatorii sunt perseverenti si nu se dau batuti in ceea ce priveste viata personala. Se vor bucura si de izbanda.

Pestii ar trebui sa fie mai diplomati. Anumite vorbe de-ale lor ar putea isca conflicte nedorite. In plan financiar, e rost de bani.

Alonso, pustiul fenomen in moda... Strainii ne vad! Cinci povesti despre romani finantate pe KickStarter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x