Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 24 iunie!

Balantele sunt in mare forma si nimic nu li se va parea de nerealizat, pe cand gemenilor nu prea le va arde de muncit. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 24 iunie!

Nativii berbeci vor fi distrati si se vor concentra cu greu la activitatile de astazi, de aceea rezultatele nu vor fi dintre cele mai bune.

Taurii incep saptamana bine dispusi si cu zambetul la purtator. Se vor bucura de nenumarate reusite.

Gemenii ar face bine sa fie mai ingaduitori cu cei din jur. Asta pentru a avea o zi de luni fara dispute si tensiuni.

Racii nu se vor da batuti cu una, cu doua in activitatile demarate. Desi lucrurile se vor desfasura cu dificultate, e bine sa aiba rabdare.

Leii au o zi buna in plan financiar. Pot plasa bani cu incredere astazi, nu vor iesi in pierdere.

Fecioarele vor avea o zi incarcata la serviciu, iar asta ii va face cam irascibili. In plan afectiv, totul e la supelativ.

Va fi greu sa tineti pasul cu balantele. Vor fi pline de energie si vor realiza cat altii in doua zile.

Scorpionii vor fi plini de entuziasm si vor face tot posibilul sa aiba o zi in care distractia sa fie cea care da tonul.

Sagetatorii vor fi fortati de imprejurari sa se implice in proiecte care nu vor fi deloc pe gustul lor. Insa, se vor conforma si asta va fi in favoarea lor.

Capricornii sunt in mare forma si au o inspiratie de zile mari. Vor gasi solutiile corecte in proiectele desfasurate si vor avea rezultatele asteptate.

Varsatorii vor fi distrati si pusi pe sotii. Sunt posibile critici si sanctiuni din partea sefilor.

Pestii se vor implica in proiecte importanate, care ii vor solicita din plin. E indicat sa se inarmeze cu multa rabdare.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase duminica, 23 iunie!... Nik Wallenda, primul om care a traversat pe sarma Marele Canion, fara centura sau plase de siguranta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x