Antena Căutare

Hotelul de 5 stele pentru găini unde înaripatele ascultă muzică și au parte de facilități de top. Cât costă o singură zi de cazare

Un hotel de 5 stele pentru găini face furori pe internet după ce s-a aflat cât costă o zi de cazare. Iată cum s-a decis femeia șă-și deschidă afacerea și cum a ajuns să aibă ocupat tot anul 2024.

Colaj hotel găini
Hotelul de 5 stele pentru găini unde înaripatele ascultă muzică și au parte de facilități de top. Cât costă o singură zi de cazare | SWNS

Katriona Shovlin a luat decizia de a-și deschide propriul hotel de 5 stele pentru păsări cu scopul de a-i ajuta pe cei care vor să își cazeze în siguranță găinile și alte înaripate atunci când sunt plecați de acasă pentru mai multe zile.

Citește și: A auzit un sunet straniu în cotețul cu găini și s-a repezit să vadă ce e. Creatura bizară, dispărută de secole, peste care a dat

Afacerea neobișnuită i-a suprins pe internauți și chiar i-a amuzat pe unii dintre ei, dar femeia se bucură de reușită.

Iată ce spune Katriona cu privire la costurile pentru o singură zi de cazare, dar și despre afacerea rar întâlnită.

Cât costă o zi de cazare la hotelul de găini

În orașul Kent, Marea Britanie, o femeie în vârstă de 31 de ani a deschis un hotel de 5 stele pentru păsări unde stăpânii acestora plătesc suma de 3 lire sterline pe zi pentru ca acestea să fie în siguranță în timp ce ei sunt plecați din localitate.

Păsările sunt cazate într-un țarc mare unde femeia a decis să investească într-un așternut moale și în diferite leagăne în care găinile și alte înaripate se pot juca cât este ziua de lungă.

Atât găinile cât și celelalte păsări cazate aici ascultă în fiecare zi muzică liniștitoare pentru a nu fi stresate din cauza schimbărilor de mediu. În țarc există de asemenea un glob disco uriaș, dar și o cadă unde păsările pot face baie ori de câte ori își doresc.

Katriona a menționat faptul că pentru anul 2024 nu mai există nici o zi disponibilă pentru rezervare, după ce imaginile cu hotelul ei au devenit virale în mediul online.

Citește și: Hotelul care îți dă banii înapoi dacă plouă în vacanță. Cât costă o noapte de cazare aici

Femeia este absolventă de Științe Zootehnice și are și ea 8 găini pe care le iubește și îngrijește cu toată dragostea. Ideea ei pentru această afacere a pornit din propria experiență, iar acum găinile ei și ale altor oameni din Marea Britanie pot sta la hotelul de 5 stele în siguranță atunci când stăpânii sunt plecați în vacanțe.

Cu toate acestea menționează că păsările ei stau separat de cele ale clienților pentru că sunt destul de teritoriale și nu și-ar dori să apară evenimente neplăcute.

„Am avut o idee genială. Apropiații mi-au spus inițial că sunt nebună și că nu îmi va merge afacerea, dar a fost o nebunie cu asumare. Suntem full tot anul. Oamenii care dețin găini și rațe au fost atât de fericiți să afle de hotelul meu – telefonul a sunat în continuu”, a precizat Katriona, citată de Metro, tabloid britanic.

„Oamenii au spus că așteptau un astfel de serviciu de ani de zile. Am primit niște recenzii foarte bune, ca să fiu sinceră! Îmi place să cred că este un hotel de cinci stele pentru găini.

Rezervările variază – unele sunt weekenduri lungi, altele două sau trei weekenduri consecutive. A existat o cerere atât de mare, încât mă gândesc deja să înființez un alt hotel pe teren.”, a mai spus femeia.

Citește și: Un român a plecat în Olanda pentru a-și face cumpărăturile și pentru a compara prețurile cu cele din România. Câți bani a cheltuit

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un bărbat susține că a capturat un șobolan mai mare decât câinele său. "Se fac din ce în ce mai mari". Cum ara... Ce a putut să facă un bărbat din Suceava după ce și-a visat prietenul mort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x