Antena Căutare

I-a ars casa din temelii, dar plânge de fericire. Un bătrân își strânge pisica la piept, după ce a reușit să o salveze din flăcări. Cu atât a mai rămas! Imaginile sunt impresionante

Nu cuvântă, nu merg în două picioare ca noi, dar pare-se că sunt cei mai buni prieteni ai omului, în orice situaţie. De multe ori, animalele reuşesc să ne stea mult mai aproape de suflet decât o fac cei din jur. Iar dovada cea mai clară este atitudinea bătrânului din imaginie, care a rămas fără casă, dar cu pisica lui. Și este fericit.

Nu cuvântă, nu merg în două picioare ca noi, dar pare-se că sunt cei mai buni prieteni ai omului, în orice situaţie. De multe ori, animalele reuşesc să ne stea mult mai aproape de suflet decât o fac cei din jur.

Iar dovada cea mai clară este atitudinea bătrânului din imaginie, care a rămas fără casă, dar cu pisica lui. Și este fericit.

Domnul din imagini este o adevărată sursă de inspiraţie pentru cele mai frumoase filme, în care protagonişti sunt oamenii şi animalele. Deşi nu vorbim de un câine, despre care se spune că este cel mai fidel necuvântător, povestea este la fel de sensibilă.

După ce s-a ales cu casa arsă din temelii, bătrânelul plânge de fericire şi îşi strânge animăluţul la piept: o pisică. Se spune că sunt viclene, că te consideră animalul lor de companie şi că dragostea e care ți-o oferăc nu se compară cu cea oferită de un câine. Nimic mai greşit.

Orice animal care este îngrijit, iubt şi hrănit îţi va fi loial şi îţi va împărtăşi aceeaşi dragoste. Iar dacă aceste cuvinte ar fi doar vorbe în vânt, probabil nu am mai asista la aceste imagini. Chiar dacă a rămas fără nimic, omul este fericit că a reuşit să îşi salveze pisica din flăcări. Bunul lui prieten îi stă alături şi la bine şi la rău, iar împreună o vor lua de la capăt.

”ÎNGERUL DIN CIMITIR”. De cinci ani, un străin curăță și îngrijește mormintele veteranilor de război. ”Nu știu cine doar... Descoperirea șocantă a unui pescar când a spintecat peștele prins. Ce se afla în interior depășește orice imaginație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x