Antena Căutare

Și-a dat prietenul în judecată și a cerut să plătească amendă, dintr-un motiv cât se poate de bizar!

Un copil de cinci ani a primit o amendă de aproximativ 16 lire sterline după ce nu s-a prezentat la petrecerea prietenului său.

Un copil de cinci ani a primit o amendă de aproximativ 16 lire sterline după ce nu s-a prezentat la petrecerea prietenului său.

Amenda i-a fost strecurată celui mic chiar în ghiozdan. Părinții au fost surprinși când au descoperit inedita amendă. Deși inițial au luat-o ca pe o glumă, lucrurile s-au dovedit a fi cât se poate de serioase.

Deși inițial au confirmat prezența, niște evenimente intervenite au schimbat planurile de a ajunge la petrecere. Pe lângă amendă, părinții sărbătoritului au amenințat că vor acționa și în instanță.

O treime din România a "dat mâna" cu Papa Francisc! Povestea din spatele celor mai mari adunări de oameni din ... Mergea la sală și toată lumea își bătea joc de corpul ei! Ce a făcut pentru a se răzbuna (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x