Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești iepurașul din imagine? Doar cei cu privire ageră de vultur reușesesc în cel mult 7 secunde

O imagine ce prezintă un desen de tip doodle a făcut senzație și s-a transformat într-o iluzie optică virală. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent și să găsești iepurașul din imagine în cel mult 7 secunde. Doar cei cu privire ageră de vultur reușesc.

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte de bucatarie sau alimente Galerie
Un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Shutterstock

Un desen de tip doodle s-a transformat peste noapte într-o adevărată senzație. Imaginea ascunde o iluzie optică ce i-a pus pe mulți la încercare. Tu crezi că poți găsi răspunsul corect în cel mult 7 secunde?

Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la această poză și să încerci să descoperi unde se află iepurașul, de fapt. Deși nu este deloc ascuns, acesta pare extrem de dificil de găsit.

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie virală. Descoperă unde se află iepurașul, de fapt

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. O astfel de provocare este și imaginea de mai sus, ce reprezintă un desen de tip doodle în care pot fi observate diferite elemente.

Citește și: Testul care îți va dezvălui dacă ești gata să lași în urmă trecutul. Imaginea dezvăluie adevăruri nebănuite despre tine

Provocarea este una aparent simplă, însă nu puțini sunt cei care s-au dat bătuți, înainte de-a descoperi răspunsul corect. Trebuie să privești imaginea și să încerci, în cel mult 7 secunde, să descoperi unde se află iepurașul, de fapt. Deși acesta se află la vedere, puțini sunt cei care reușesesc să îl descopere imediat.

Folosește-ți răbdarea și simțul de observație pentru a studia atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să vezi unde se află iepurașul, de fapt. Dacă ai reușit să găsești răspunsul în cel mult 7 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privireageră, de vultur. Dacă nu ai reușit, încearcă să nu abandonezi căutarea.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește atent obiectele din desen și încearcă să descoperi unde se află furculița. Iată răspunsul

Ca să te ajutăm îți oferim niște sfaturi: ține cont de faptul că iepurașul este alb și este folosit ca element decorativ la un tort. De acum poți căuta doar deserturi, ca să găsești mai ușor elementul menționat. În plus, te mai poate ajuta să analizezi desenul pe bucăți, nu privind totul în ansamblu.

Dacă ți-ai pierdut atenția sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent desenul de tip doodle, în partea de jos. Iepurașul se află în vârful tortului cu cremă roz și cireșe.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

După un an de la operația de cezariană, o femeie a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare. Medicii au descoperit ce se a... O profesoară concediată de școală a lăsat un mesaj neașteptat elevilor pe tablă. Mătrurisirea citită de toți copiii a ui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x