Antena Căutare

ȘOCANT! Imagini apocaliptice, surprinse în Portugalia! Sute de oameni au fost evacuate, iar cerul a fost acoperit de un strat gros de fum! 

Incendiile devastatoare de vegetație fac ravagii și în Portugalia, unde sute de turiști au fost evacuați, zilele trecute, dintr-un resort de lux aflat pe o plajă din Vilamoura.

Incendiile devastatoare de vegetație fac ravagii și în Portugalia, unde sute de turiști au fost evacuați, zilele trecute, dintr-un resort de lux aflat pe o plajă din Vilamoura.

Focul teribil a fost răspândit de vântul puternic, iar pompierii au intervenit pentru a ajuta la evacuarea bătrânilor, copiilor și persoanelor cu handicap.

De asemenea, în Vilamoura și Albufeira au fost filmate imagini teribile, întrucât cerul a fost acoperit de un strat dens de fum și de cenușă din cauza incendiului de vegetație denumit Monchique.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba mai mult, pe plaja din Vilamoura se pot vedea câțiva oameni care se grăbesc să își strângă lucrurile și să plece până când norul ajunge la ei.

Incendiile de vegetație au izbucnit din cauza temperaturilor care au depășit frecveent 40 de grade Celsius în ultima săptămână. Canicula a fost favorizată de deplasarea spre Peninsula Iberică a unei mase de aer saharian.

Dragostea pentru HEAVY METAL nu moare! Doi pensionari din Germania au fost opriți de poliție după ce au fugit din azil p... Mai beată de-atât nu există! Ce face alcoolul dintr-o tânără care a întrecut orice măsură! Imaginile au făcut înconjurul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x