Antena Căutare

Imagini ireale! Ce se întâmplă cu tânărul din imagine, după ce se aruncă în gol. Finalul este de-a dreptul șocant (VIDEO)

Deşi imaginili par ireale, din păcate, nu este vorba despre nicio iluzie sau montaj. Din câte ne putem da seama, tânărul dinimagini, aflat la o petrecere în casa unor prieteni a vrut să iasă puţin... din decor.

Deşi imaginili par ireale, din păcate, nu este vorba despre nicio iluzie sau montaj. Din câte ne putem da seama, tânărul din imagini, aflat la o petrecere în casa unor prieteni, a vrut să iasă puţin... din decor.

Probabil, ameţit de aburii alcoolului, şi-a făcut curaj şi s-a aruncat de pe scările casei, plonjând în perete. Deşi căzătura a fost zdravănă, s-a ridicat imediat şi şi-a continuat şirul de mişcări... bizare.

Prietenii, în loc să vadă dacă a păţit ceva, s-au pus pe râs .

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atenție! Știai că e important în ce loc al camerei așezi bradul de Crăciun? Totul despre decorațiunile care îți aduc nor... O femeie s-a îndrăgostit de un bărbat de pe Facebook, dar continuarea bate orice film de acțiune! Ce a pățit britanica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x