Antena Căutare

Imagini ÎN EXCLUSIVITATE cu Mădălina Manole. Cântă alături de două mari artiste ale muzicii românești

Au fost difuzate în exclusivitate imagini cu Mădălina Manole. Regretata artistă cânta cu patos melodia „Ionel, Ionelule” împreună cu Mirabela Dauer și Maria Dragomiroiu.

Au fost difuzate în exclusivitate imagini cu Mădălina Manole, la emisiunea „Aici eu sunt vedeta” de la Antena 1. Regretata artistă cânta cu patos melodia „Ionel, Ionelule” împreună cu Mirabela Dauer și Maria Dragomiroiu.

Cele trei M, așa cum le-a denumit un impresar de succes, se aflau la petrecerea de aniversare a lui Bebe Mihu, soțul Mariei.

Momentul este extrem de emoționant și i-a trezit amintiri Mariei Dragomiroiu despre momentele în care ea și Mădălina Manole plecau în turnee.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită fără suflare în locuința ei. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic.

Caz șocant la școală! O elevă era supărată pe părinții ei, iar din răzbunare a încercat să-i otrăvească pe colegi... Care sunt nevoile partenerului tău în funcție de zodie! Fecioara are nevoie de cineva stabil emoțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x