Antena Căutare

Imagini unicat din casa interzisă românilor, înainte de '89: Palatul Primăverii, locul în care Ceaușeștii călcau pe covoare scumpe și luau masa în vase de porțelan

Palatul Primăverii, construit în urmă cu aproximativ o jumătate de secol, a fost timp de decenii reşedinţa privată a familiei Ceauşescu.

Palatul Primăverii, construit în urmă cu aproximativ o jumătate de secol, a fost timp de decenii reşedinţa privată a familiei Ceauşescu.

De câteva săptămâni, obiectivul a fost deschis turiştilor, iar zilnic sute de oameni sunt atraşi de locul unde Nicolae şi Elena Ceauşescu şi-au petrecut atâta timp.

Antena3.ro a prezentat o serie de imagini unice ale reşedinţei, alături de o serie de explicaţii legate de decoraţiunile interioare.

Multe din obiectele de decor și mobilier folosite în Palatul Primăverii au fost făcute de fabrici din România: covoarele de Cisnădie, mobilierul Heliade, perdelele de la Pașcani, porțelanul de Cluj-Napoca, toate au reprezentat ani la rând luxul pe care o singură familie din România și le permitea: Elena și Nicolae Ceaușescu!

Nostradamus a prezis ceva cutremurător: „2016 este anul în care se va anunța începerea unui nou Război Mondial!”... O scrisoare veche de 430 de ani arată că dragostea nu are margini: ”Te rog, privește cu atenție această scrisoare și vin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x