Antena Căutare

IMPRESIONANT! Un artist bolnav de Alzheimer și-a făcut autoportreul în fiecare an, până când a uitat cum arată

Un pictor din Statele Unite care suferea de Alzheimer și-a făcut autoportretul în fiecare an, până când și-a uitat propriul chip. Colecția de tablouri este impresionantă și arată felul în care se percepea artistul pe o perioadă de opt ani.

IMPRESIONANT! Un artist bolnav de Alzheimer și-a făcut autoportreul în fiecare an, până când a uitat cum arată Galerie
| elitedaily.com

Un pictor din Statele Unite care suferea de Alzheimer și-a făcut autoportretul în fiecare an, până când și-a uitat propriul chip. Colecția de tablouri este impresionantă și arată felul în care se percepea artistul pe o perioadă de opt ani, relatează elitedaily.com.

William Utermohlen a fost diagnosticat cu Alzheimer în 1995. Într-un interviu acordat de soția lui, 11 ani mai târziu, aceasta spunea: ”Din acel moment, a început să încerce să înțeleagă boala pictându-se pe el însuși”.

Pictorul a trăit într-un azil de bătrâni și, în ulțimii ani de viață, nu a mai realizat niciun tablou.

Galerie FOTO! Ea este prințesa Instagram-ului: Are doi ani și duce o viață de vedetă!... S-au inversat rolurile: El este câinele care-și plimbă stăpânul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x