Antena Căutare

Incalzeste-ti diminetile cu perna Rose Stripes!

Vremea friguroasa incepe sa puna stapanire pe tot ce ne inconjoara. Ce ar fi sa contracarezi efectul cu o perna romantica si delicata care sa-ti transforme atmosfera ca prin magie? Pentru dimineti frumoase si calduroase!

Perna Rose Stripes este renumita pentru veselia ei. Cu o voce deosebita, le-a cantat de-a lungul anilor celor mai puternici oameni din lume.Plecata din Rusia inainte de a incepe scoala primara, impreuna cu sora ei mai mare, a reusit sa ajunga cu mare greutate in Germania. Acolo a urmat o intreaga aventura, insa aceasta o va povesti chiar ea pentru ca ii face mare placere sa vorbeasca despre peripetiile prin care a trecut cat era copil.

Perna Rose Stripes este delicata, romantica dar vesela in acelasi timp. In dungi roz, bej si albe te incanta cu o inimioara alba cu margine roz din dantela lucrata manual. O fundita roz iti zambeste timida.Perna este din bumbac, lucrata manual, cu husa detasabila. Este un dar deosebit pentru cineva drag si o metoda de a-ti insufleti casa doar asezand-o pe un fotoliu sau canapea. Unicat, pentru ca tu sa ai o casa altfel.
Daca vrei sa citesti povestea pernei si sa afli si alte idei de decoratiuni intra aici.
O americanca vrea sa-l dea in judecata pe politistul care a salvat-o dintr-un incendiu... Un milionar american casatorit c-o romanca a donat unui parc 100.000.000 dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x