Antena Căutare

Însărcinată, o mireasă a dispărut cu trei zile înaintea nunții. Mirele a aflat, până la urmă, cruntul adevăr despre ea..

Un tânăr din China a fost foarte fericit în momentul în care a aflat că prietena lui este însărcinată. Însă bucuria avea să se termine brusc, fără "drept la replică".

Un tânăr din China a fost foarte fericit în momentul în care a aflat că prietena lui este însărcinată. Însă bucuria avea să se termine brusc, fără "drept la replică".

Un site de matrimoniale i-a adus pe cei doi împreună. Și, pentru că iubirea era mare, au hotărât să facă o nuntă imprensionată, pentru a-și demonstra dragostea ce și-o poartă.

Dar ce să vezi? Cu trei zile înainte de ziua cea mare, mireasa a dispărut, cu tot cu daruri și cu lucrurile de valoare ale bărbatului.

Poliția a intrat pe fir, iar descoperire avea să-l lase mască pe ginerică. Se pare că mireasa era de fapt un bărbat, care se ocupa cu păcălirea oamenilor, prin intermediul Internetului, potrivit realitatea.net.

Acesta a fost prins și arestat, iar acum își așteaptă procesul.

Dacă nu credeai în "ŞOCANT" şi "TERIFIANT", stai să o auzi pe asta! Scufundarea Titanicului, prezisă... GALERIE FOTO: 20 de imagini care îți vor ajunge direct la suflet! Durere, bucurie și devotament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x