Antena Căutare

Însărcinată, o mireasă a dispărut cu trei zile înaintea nunții. Mirele a aflat, până la urmă, cruntul adevăr despre ea..

Un tânăr din China a fost foarte fericit în momentul în care a aflat că prietena lui este însărcinată. Însă bucuria avea să se termine brusc, fără "drept la replică".

Un tânăr din China a fost foarte fericit în momentul în care a aflat că prietena lui este însărcinată. Însă bucuria avea să se termine brusc, fără "drept la replică".

Un site de matrimoniale i-a adus pe cei doi împreună. Și, pentru că iubirea era mare, au hotărât să facă o nuntă imprensionată, pentru a-și demonstra dragostea ce și-o poartă.

Dar ce să vezi? Cu trei zile înainte de ziua cea mare, mireasa a dispărut, cu tot cu daruri și cu lucrurile de valoare ale bărbatului.

Poliția a intrat pe fir, iar descoperire avea să-l lase mască pe ginerică. Se pare că mireasa era de fapt un bărbat, care se ocupa cu păcălirea oamenilor, prin intermediul Internetului, potrivit realitatea.net.

Acesta a fost prins și arestat, iar acum își așteaptă procesul.

Dacă nu credeai în "ŞOCANT" şi "TERIFIANT", stai să o auzi pe asta! Scufundarea Titanicului, prezisă... GALERIE FOTO: 20 de imagini care îți vor ajunge direct la suflet! Durere, bucurie și devotament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x