Antena Căutare

IREAL! A intrat într-un restaurant și a vorbit la telefon având un cuțit înfipt în spate

Un bărbat din Statele Unite i-a șocat pe clienții unui restaurant în momentul în care a intrat în local având un cuțit înfipt în spate. Plin de sânge, americanul a continuat să meargă o bună bucată de timp după ce a fost atacat, până a decis să meargă într-un fast-food.

Un bărbat din Statele Unite i-a șocat pe clienții unui restaurant în momentul în care a intrat în local având un cuțit înfipt în spate.

Plin de sânge, americanul a continuat să meargă o bună bucată de timp după ce a fost atacat, până a decis să meargă într-un fast-food.

”Bărbatul a intrat și stătea în picioare cu un cuțit în spate, era un cuțit de bucătărie”, a declarat un martor, conform Huffington Post.

Alți trecători care au asistat la evenimentul șocant din New York au povstit că victima a și vorbit la telefon după ce a fost înjunghiată, luându-și rămas bun de la cei dragi.

Se pare că americanul în vârstă de 50 de ani fusese implicat într-o dispută cu alți doi bărbați, care încă nu au fost prinși de oamenii legii. Acum, victima se află în stare gravă, la spital.

Taurii pot găsi noi surse de venit: Horoscopul de joi, prezentat de Camelia Pătrășcanu... Primul restaurant din România în care vor lucra numai angajaţi care suferă de sindromul Down se deschide la Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x