Antena Căutare

Istoria lumii se zdruncină! Descoperirea ce schimbă tot ceea ce știai până acum! Uite cine a făcut, de fapt, această MINUNE!

Stephanie Dalley a reușit să găsească explicația pentru unul dintre cele mai mari mistere ale lumii. Istoria omenirii așa cum o știm se zdruncină din temelii.

Stephanie Dalley a reușit să găsească explicația pentru unul dintre cele mai mari mistere ale lumii. Istoria omenirii așa cum o știm se zdruncină din temelii.

După un studiu amplu ce a durat mai bine de 18 ani, femeia a descoperit faptul că una dintre cele șapte minuni ale lumii, și anume Grădinile suspendate ale Semiramidei, deține o istorie total diferită de cea prezentată până acum.

Se pare că acestea au fost realizate la Ninive, la o distanță de aproximativ 480 de kilometri de Babilon, locul considerat inițial.
Potrivit studiului, nu babilonienii sunt autorii acestei minuni, ci asirienii din regiunea de nord a Mesopotamiei, în zona unde astăzi se află Irak.

Istoria lumii antice se zguduie astfel din temelii, iar cei de la Universitatea Oxford din Marea Britanie sunt foarte încrezători în rezultatele obținute.

Galerie FOTO: Şi-a tatuat pe braţ desenele făcute de fiul lui! Rezultatul este spectaculos şi a adunat mii de vizualizăr... Dezvăluire incredibilă! Disney a luat o decizie istorică! „Se va întâmpla în 2016, toți o vor putea vedea”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x