Antena Căutare

Îți amintești? Și tu le colecționai în adolescență! Cum arată cel mai mare poster din istorie: A fost nevoie de 10 oameni pentru a-l întinde

Cel mai mare poster din istorie a avut o suprafaţă de 3,234 metri pătraţi, fiind inclus în ediţia 2015 a faimoasei Guinness Book.

Cel mai mare poster din istorie a avut o suprafaţă de 3,234 metri pătraţi, fiind inclus în ediţia 2015 a faimoasei Guinness Book, relatează Agerpres.

Posterul anunţa apariţia filmului ''Boss'', o producţie din anul 2013 a caselor de filme Bollywood. A măsurat 58,87 metri în lăţime şi 54,94 metri în lungime. Posterul a fost conceput de indienii de la Team Aksay şi realizat de britanicii de la Macro Art ltd.

Au fost necesare nu mai puţin de 30 de ore pentru a fi printat.

Posterul a fost prezentat la 3 octombrie 2013, pe un aeroport din Little Gransden, Cambridgeshire, Marea Britanie. A fost nevoie de o echipă de peste 10 oameni pentru a-l rula.

Filmul indian ''Boss'' a fost regizat de Anthony D'Souza, fiind produs de Cape of Good Films & Ashwin Varde Productions. Starul filmului este Akshay Kumar, specialist în arte marţiale şi actor ce a fost inclus în distribuţia a peste o sută de filme. Filmul ''Boss'' a avut premiera la 16 octombrie 2013.

Creștinii din întreaga lume s-au SCANDALIZAT! „Vă jucați cu FOCUL, asta e bătaie de joc!” Imaginile acestea au uimit chi... 6 mai 1600. 415 ani de la prima UNIRE. Tu știi povestea statuii lui Mihai Viteazul de la Universitate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x