Antena Căutare

Îți plac BLUGII RUPȚI? Iată cum poți să îți faci modele dorite la tine acasă, SIMPLU și FĂRĂ COSTURI în plus

În dressing ai o mulţime de jeanşi, dar îţi fac cu ochiul câteva modele de sezon, respectiv cele cu decupaje şi tăieturi, pe care le-ai văzut în magazine?

În dressing ai o mulţime de jeanşi, dar îţi fac cu ochiul câteva modele de sezon, respectiv cele cu decupaje şi tăieturi, pe care le-ai văzut în magazine?

Cu toate astea nu vrei să mai cheltui banii , ci vrei să-i economiseşti pentru vacanţa de vară care se apropie? Atuncii noi avem soluţia! Te învăţăm să-ţi faci blugi rupţi singură, chiar la tine acasă.

Ca să-ţi faci singură blugi acasă, trebuie să urmezi doar trei paşi simpli!

1. Prima dată alege prerechea de jeanşi pe care vrei să-i transformi.

Noi îţi recomandăm să alegi o pereche de jeanşi skinny albi, negri sau albastru deschis sau unii care încă îţi vin bine pe talie şi, desigur, materialul să fie unul comod.

Atenţie, însă, blugii clasici, boot cut şi cei evazaţi nu pot fi transformaţi, pentru că efectul nu va fi la fel de frumos.

2. Ia o cretă sau un pix şi fă-ţi semne pe material unde vrei să-i tai

Chiar dacă eşti tentată să-ţi realizezi cât mai repede blugi rupţi acasă, ideal este să-ţi trasezi pe ambele picioare liniile de ghidaj. Astfel, nu vei da greş. Mai mult, dacă tot îi transformi, mergi până la capăt! Alege tăieturi în exces, de sus până jos.

Dacă modelul ales pentru transformare e skinny, taie pur şi simplu tivul pantalonului. În 2015, acesta e cel mai HOT DETALIU şi e important să arate nefinisat.

VEZI CONTINUAREA+VIDEO PE SPYNEWS.RO

Creatură misterioară descoperită într-o rezervație! „Parcă e un extraterestru!” Milioane de oameni s-au minunat! (VIDEO)... Imagini nemaivăzute cu Arsenie Boca! Îmbrăcat în haine obişnuite, preotul este de nerecunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x