Antena Căutare

Iubita l-a înșelat și i-a scris o scrisoare în care a povestit totul! Bărbatul a găsit cel mai tare mod de a se răzbuna!

Un tânăr a trăit decepția vieții sale atunci când iubita l-a înșelat, dar acesta i-a dat o lecție pe care sigur n-o va uita prea curând.

Un tânăr a trăit decepția vieții sale atunci când iubita l-a înșelat, dar acesta i-a dat o lecție pe care sigur n-o va uita prea curând.

Nick Lutz trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, cu care avea planuri mari. Când femeia i-a mărturisit că l-a înșelat, acesta a decis că e momentul să pună punct relației.

În încercarea de a-și cere scuze și de a-l convinge să o ierte, fosta iubită i-a scris o scrisoare lungă, în care a povestit exact ce s-a întâmplat, care au fost motivele pentru care a recurs la un asemenea gest și ce anume lipsește din relația lor.

Tânărul a primit scrisoarea și i-a dat femeii o lecție de neuitat, corectându-i cu pixul roșu toate greșelile din text!

Ba chiar a făcut aprecieri compoziționale, dacă a argumentat îndeajuns de bine un puct de vedere și la final i-a dat și o notă...slabă!

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

De ziua sa, Marian Râlea face daruri copiilor: "M-a sunat foarte multă lume. Mi-au urat multă sănătate și am glumit... Nu se lasă niciodată îmblânziți! Care sunt cei mai dificili bărbați, în funcție de zodie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x