Antena Căutare

La 23 de ani s-a însurat cu mătușa lui de 91. Ce s-a întâmplat după ceva timp de la nuntă depășește orice imaginație: ”Mă vor urmări până la moarte!”

Povestea unui tânăr din Argentina, care a luat-o de nevastă pe mătușa lui de 91 de ani, a stârnit controverse în mediul online. 

Povestea unui tânăr din Argentina, care a luat-o de nevastă pe mătușa lui de 91 de ani, a stârnit controverse în mediul online.

Publicația The Guardian scrie că Mauricio Ossola, de 23 de ani i-a jurat iubire veșnică celei cu care avea legături de rudenie. Îi era mătușă, însă dragostea a fost atât de mare, încât cei doi au ajuns la altar.

Nu după foarte mult timp, femeia a murit, iar primul lucru pe care ”soțul - nepot” l-a făcut a fost să solicite pensie de văduv. Statul, însă, nu i-a recunoscut actul de căsătorie.

„Am iubit-o pe Yolanda în cel mai pur mod în care poți iubi o persoană, iar acest sentiment și durerea pe care am simțit-o când am pierdut-o mă vor urmări până la moarte”, spune Ossola.

Povestea a ajuns în atenția publică, iar cei mai mulți l-au acuzat pe bărbat că este un interesat.

FOTO! Imaginea cu trupul neînsuflețit al lui Donald Trump face înconjurul internetului. Rapperul Snoop Dog, la ”căpătâiu... VIDEO! Teribilism la volan! Un ”boss de boss” conduce pe autostradă de pe scaunul din dreapta, cu manelele la maximum: ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x