Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravidă. Soția lui Sese va aduce curând pe lume un băiețel

Giovana și Sese vor deveni în curând părinți de băiat. Frumoasa câștigătore a sezonului 5 Mireasa a apărut recent la un eveniment într-o rochie colorată, care i-a evidențiat burtica de gravidă.

Colaj cu Giovana și Sese Galerie
Giovana, imagini rare cu burtica de gravidă. Soția lui Sese va aduce curând pe lume un băiețel | Antena 1

Giovana nu a publicat des imagini din timpul sarcinii, tocmai de aceea cei care i-au susținut pe ea și Sese în cadrul sezonului 5 Mireasa s-au bucurat să o vadă recent la un eveniment, într-o rochie elegantă și cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cu ce se ocupă Sese. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a fiului său și al Giovanei. La ce nume s-a gândit

Cum arată acum Giovana, câștigătoarea sezonului 5 Mireasa. Tânăra însărcinată, superbă la un eveniment

Cei care au văzut imaginile i-au urat sarcină și naștere ușoară Giovanei, neuitând să o complimenteze pentru frumusețea și veselia ei.

Giovana și Sese îi vor dărui cât de curând un frățior micuței Hurrem Selina.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana, ședință foto de senzație. Cum a apărut soția lui Sese însărcinată cu al doilea copil, în mediul online

„Frumoasa rau, Giovi și o burtică super”, „Sarcina ușoară! Ești superba!”, „Frumoasă, deșteaptă, hotărâtă, o mamă și soție devotata. Sarcina ușoară și numai bine pentru voi toți”, sunt câteva dintre comentariile primite de Giovana pe un grup de susținere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce vor să facă Sese și Giovana cu marele premiu câștigat în finala show-ul. Nu au cheltuit banii încă

Sese și Giovana aștepată un băiețel. Vorbind despre un posibil nume de băiat, Giovana a spus că se gândește foarte serios la numele de Joshua Seserman. Nu e de mirare că fosta câștigătoare a sezonului 5 Mireasa se gândește la un nume inedit pentru fiul ei, pentru că și fetița lor poartă un nume special.

Giovana a declarat că Sese i-a fost de mare ajutor cu Selina și se bazează pe el și când se va naște băiețelul.

„Nu cred că aș fi putut fără el să mă descurc. Apreciez femeile care își cresc singure copiii. Mi se pare obositor. Făr el nu cred că aș fi putut. Și acum urmează al doilea. El oricum a mai tuns și alte persoane, doar că nu pe bani. Cu marele premiu încă n-am făcut nimic. Îi avem tot acolo și tot o să mai strângem. Eu vreau să ne luăm casă și avem nevoie de mai mulți bani”, a spus Giovana.

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în casa show-ului matrimonial, iar acum urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Tinerii au o fetiță minunată pe nume Hyurem cu care se mândresc în mediul online, dar așteaptă și cel de-al doilea copil. În curând, micuța va avea un partener de joacă.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Momentul în care Albert cade pe masă la petrecere. Ce reacții au fost după ce distracția s... Mireasa, sezon 9. Maria și Iuliana s-au certat în direct: „Te rog să nu mai urli!”. Ce dezvăluiri au făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x