Antena Căutare

La 99 de ani, Zsa Zsa Gabor se luptă pentru viaţă. "Străbunica lui Paris Hilton" a fost căsătorită de 9 ori şi a divorţat de 7

Actrița Zsa Zsa Gabor a fost spitalizată luni în urma unor complicații respiratorii, la două zile după ce a împlinit 99 de ani, informează presa americană citată de EFE

La 99 de ani, Zsa Zsa Gabor se luptă pentru viaţă. "Străbunica lui Paris Hilton" a fost căsătorită de 9 ori şi a divorţat de 7
Zsa Zsa Gabor | www.telegraph.co.uk

Actrița Zsa Zsa Gabor a fost spitalizată luni în urma unor complicații respiratorii, la două zile după ce a împlinit 99 de ani, informează presa americană citată de EFE.


Medicul curant al actriței a venit la reședința lui Gabor și a reușit să-i elibereze căile respiratorii, dar a decis să o interneze la un spital local. Soțul ei, Frederic von Anhalt, a declarat portalului TMZ că actrița suferă de o infecție pulmonară și urmează să-i fie plasată o sondă nasogastrică.

Sănătatea actriței, care a suferit un accident cerebral în 2005, s-a agravat după ce și-a fracturat șoldul stâng în 2010. În 2011, a trebuit să i se amputeze piciorul drept din cauza unei infecții care îi punea viața în pericol.

Câteva săptămâni mai târziu, ea a suferit o deficiență pulmonară care a lipsit-o de grai și a ajuns chiar să primească împărtășania.

Americană de origine ungară, Zsa Zsa Gabor a fost căsătorită de nouă ori, iar în ultimii ani a fost nevoită să folosească un scaun cu rotile după ce a suferit un accident în trafic în 2002, care a lăsat-o parțial paralizată.

Printre filmele lui Gabor, care are o carieră cinematografică de șase decenii, se evidențiază 'Moulin Rouge', 'Lili' și 'Touch of Evil'.

Unul dintre cei nouă soți ai său a fost magnatul hotelier Conrad Hilton, străbunicul lui Paris Hilton, cu care a fost căsătorită între 1942 și 1947.

Sursă: Agerpres

De ce nu trebuie să mai ţii niciodată picioarele încrucişate... O credincioasă a întrebat: "E păcat sau nu să avem icoane în dormitorul conjugal?" Ce a răspuns preotul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x