Antena Căutare

La doi ani, fuma două pachete de țigări pe zi. Povestea copilului fumător a șocat mapamondul: ” Se dădea cu capul de pereți! Se automutila dacă nu avea o țigară!”

La noua ani, acesta se comporta ca un copil normal.

La doi ani, fuma două pachete de țigări pe zi. Povestea copilului fumător a șocat mapamondul: ” Se dădea cu capul de pereți!  Se automutila dacă nu avea o țigară!” Galerie
| The Grosby Group

În 2010, lumea întreagă afla de Ardi Rizal, băiatul care la numai doi ani fuma două pachete de țigări pe zi.

Au trecut șapte ani, iar transformarea e uluitoare. Pentru a renunța la acest obicei dăunător, familia a acceptat ajutorul medicilor. A urmat un drum lung și sinuos:

”Mi-a fost greu să renunț. Dacă nu fumam, gura îmi era amară și simțeam că amețesc. Acum sunt fericit, iar corpul meu se simte fresh”, a povestit băiatul, potrivit CNN.

Despre greutățile întâmpinate de copil în tot acest proces, a vorbit și mama sa, Diana. Femeia se temea că fiul ei va muri din cauza adicției. ”Pur și simplu, se dădea cu capul de pereți. Înnebunise! Se automutila dacă nu avea o țigară!”.

În prezent, la vârsta de nouă ani, Ardi arată și se comport ca orice copil normal.

sursă foto: The Grosby Group, CNN.

Așa arată tatuajul ce cântă sau vorbește! Ți-l faci și auzi vocea persoanei iubite sau melodia preferată, oricând doreșt... Și-a dus tatăl la azilul de bătrâni, dar a primit cea mai dură lecție chiar de la fiul lui de cinci ani: ”Unde l-ai dus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x