Antena Căutare

La Mănăstirea Frăsinei, "Athosul Românesc", călugării o rostesc la miezul nopţii! Rugăciunea puternică despre care se spune că deschide şi porţile iadului

Nu mai e un secret că rezolvarea oricărei probleme sau îndeplinirea vreunei dorinţe depinde de noi, dar, cu toate astea, avem nevoie şi de un dram de noroc. O şansă prielnică sau... ajutor divin! 

Nu mai e un secret că rezolvarea oricărei probleme sau îndeplinirea vreunei dorinţe depinde de noi, dar, cu toate astea, avem nevoie şi de un dram de noroc. O şansă prielnică sau... ajutor divin!

Rugăciunea de mai jos este una puternică cu efect imediat. La Frăsinei, "Athosul Românesc", călugării o rostesc la miezul nopţii, iar nu o dată credincioşii au fost de-a dreptul uimiţi de răspunsul divin.

Tot ceea ce trebuie să faci e să o rosteşti şi să crezi cu ardoare în îndeplinirea dorinţei tale!


Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc,Creator Divin, Tată şi Mama, şi Fiu deopotrivă, dacă eu şi familia mea, rudele mele, moşii şi strămoşii mei, Ţi-au greşit ţie, de la Creaţie şi până astăzi, te rog, Doamne, iartă-mă şi iartă-i,Doamne, te rog, şterge, purifică, curată, vindecă, îndepărtează toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile şi vibraţiile negative, eliberează-mă pe mine (prenumele) de toate programele negative din trecut, transformă toate aceste programe şi energii nedorite în lumina pură, din această viaţă, din oricare dimensiune până la esenţă fiinţei ……(prenumele) .

E o rugăciune despre care se spune că deschide Infernul

Te rog, Doamne, înlocuieşte aceste programele negative trimise în lumina cu programe de iubire necondiţionată, sănătate şi vitalitate maximă, prosperitate, abundenţă, iubire şi armonie. Mă iert, mă iubesc, binecuvântez trecutul, prezentul şi viitorul pe numele……. Mulţumesc, Doamne, aşa este şi aşa va fi.Amin.

Românii revoluționează lumea medicală: organele vor fi scoase la imprimantă în viitor... S-a trezit plină de vânătăi, chiar dacă nu făcuse nimic! Dar când s-a dus la medic...verdictul a șocat o lume întreagă! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x