Antena Căutare

La un pas de tragedie! Drifturi cu camionul, în curbe, pe drumurile înzăpezite și înghețate: "Șoferul ăsta este nebun!" (VIDEO)

Imaginile surprinse de un alt participant la trafic au reuşit să îi îngrozească pe unii dintre internauţi, iar în mintea altora a stârnit apreciere. 

Imaginile surprinse de un alt participant la trafic au reuşit să îi îngrozească pe unii dintre internauţi, iar în mintea altora a stârnit apreciere.

Camionoul face drifturi pe drumurile înzăpezite şi fentează curbele, în mod periculos. Întregul clip video te ţine cu sufletul la gură. În orice moment, te-ai putea aştepta la o tragedie.

"Şoferul ăsta este bun şi nebun", a fost reacţia altor şoferi care au privit imaginile. Să fie vorba de inconştienţă sau profesionalism?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momente de groază. Un bărbat s-a trezit în timpul unei opereții de apendicită: "Am crezut că voi muri. Mi-am ţinut ... Prima lor imagine i-a șocat și pe medici! Unul alb, ca laptele, celălalt de culoare: Gemenii au devenit vedete pe intern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x